0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
φίλοι / φίλες, πριν μερικούς μήνες εδώ στο forum μετρούσαν τα credits για να δουν εάν πιάνουν το 51% σε ειδική αγωγή. τα έφερε όμως έτσι η κατάσταση ώστε για "αυτοδυναμία" να θέλουμε 75%. Μέτρησα που βρισκόμαστε και βλέπω ότι είμαστε στο 65%. Θεωρώ λοιπόν ότι το πανεπιστήμιο θα πρέπει να αναλάβει πρωτοβουλία (πέρα από τις άλλες) ώστε να διορθωθεί και αυτό. Εμείς όμως που είμαστε στα 2/3 του δρόμου πλέον δεν έχουμε ΛΕΦΤΑ άλλα για να πληρώνουμε επιπλέον μαθήματα ειδικής αγωγής... Φτάνει αυτά που πληρώσαμε σε βρασίδες και σεμινάρια...Minimum Credits: 30Minimum ECTS Credits: 90ΟΜΑΔΑ Α – 0/6ΟΜΑΔΑ
Aπό το γενονός του οτι από την πρωτη μέρα πο το ξεκινησα επικρατει ΄΄ενα αγχος γενικά αναγνώρισης απο τον ΔΟΑΤΑΠ από τη μια, από την συνάφεια από την άλλη, από το αν θα ανγνωρίζεται για 1 ετος ή όχι....και τωρα που απλά εχω να σκεφτομαι οτι ίσως δώσω και άλλα διδακτρα ! Δεν έχω χαρεί καθολου το γεγονος οτι καανω ενα μεταπτυχιακο.κουραση χωρις να υπαρχει αποτελεσμα κααι εκει που φτανεις στο τελοσ σου λενε δωσε και αλλα χρηματα
όσον αφορά την αναγνώριση από τον δοαταπ... δεν υπάρχει απολύτως κανένα θέμα.. αν το υπιυργείο βγάζει κάθε βδομάδα εγκυκλίους δεν φταίει το Πανεπιστήμιο...για την ασυνέπεια του υπουργειου.
Εχουν ανακοινωθει τα εξεταστικα κεντρα? Εχετε λαβει καποιο mail? Εγω οχι...
Είναι πιθανό να υιοθετήσει ο Δοαταπ τα κριτήρια συνάφειας που θα βγάλει το ΙΕΠ γιατί αλλιώς μετά θα έχουμε δύο υπηρεσίες του κράτους που η μια (Δοαταπ) θα σου αναγνωρίζει ότι εχεις μεταπτυχιακό στην ειδική και η άλλη (ΙΕΠ) ότι δεν έχεις γιατί δεν ικανοποιούνται κάποια κριτήρια.
Καλησπέρα γνωριζει κανεις στο moodle τι συμβαινει οταν εμφανιζει το μηνυμα :error database failed it is possible that database is overloaded or otherwise not running properly the site administrator shoud also check that the database details have been correctly specified in config.phpΕπειγον.....