0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλημέρα σας! Για την εργασία του 523 (κριτική επισκόπηση άρθρου) με τον Δρ Νίκο Ηλία, θα μπορούσε να με διαφωτίσει κάποιος; Ποια είναι περίπου η δομή της;
Εγώ έγραψα περίληψη και μετά την αξιολόγηση του άρθρου με κάποιες βιβλιογραφικές αναφορές. Στο τέλος έβαλα βιβλιογραφία και στην αρχή εξώφυλλο. Δεν έβαλα περιεχόμενα γιατί είναι πολύ μικρή η εργασία.
Ευχαριστώ για την απάντηση. Μια ακόμη διευκρίνιση: H αξιολόγηση αναφέρεται μόνο στο περιεχόμενο του άρθρου συγκριτικά με άλλες μελέτες που εξετάζουν το ίδιο θέμα; Φαντάζομαι δεν αναφερόμαστε σε θέματα δομής, έκφρασης κτλ..
Εγώ έκανα για το περιεχόμενο και απλά έγραψα μια μικρή παράγραφο για την δομή.
Ναι, είχε πει ότι καλό θα ήταν να έχουμε και αναφορές. Ευχαριστώ πολύ!
Παιδιά βγήκε λίστα με ονόματα απο μας τους αποφοίτους της Λευκωσίας και τους εν δυνάμει φοιτητές στο alfavita ως διαμαρτυρία για την επιτροπή στο ΙΕΠ;; Δεν το πήρα χαμπάρι. Θέλω να βάλω το όνομα μου. Γίνεται τώρα;;;
Συνάδερφοι καλησπέρα.Επειδή βλέπω να γίνεται μεγάλος λόγος για το τι πρέπει να δώσουμε απο χαρτιά στις δδε και τι δεν πρέπει να σας ενημερώσω οριστικά για το θέμα γιατί βλέπω πως οι κατα τόπους δδε λειτουργούν όπως θέλει η καθε μία και χωρίς να ενημερώνουν σωστά τον κόσμο.Μίλησα πρόσφατα με το τμήμα ειδικής αγωγής του υπουργείου και μου είπε πως τα χαρτιά μας, όσων απο εμάς είμαστε καινούργιοι( εγώ προσωπικά είμαι του Γενάρη) θα πάνε αναγκαστικά στο ΙΕΠ (το γράφει ξεκάθαρα και στην εγκύκλιο). Η διαφορά είναι όμως πως εμείς θα πάρουμε αυτομάτως συνάφεια χωρίς έλεγχο καθώς είμαστε στη λίστα( η οποία μπορεί να έφυγε απο την εγκύκλιο αλλά ισχύει κανονικά και απλώς εμπλουτίζεται). Αυτό που δε μπόρεσε να απαντήσει καθώς δεν ξέρουν ούτε οι ίδιοι είναι αν η συνάφεια αυτή θα είναι οριστική ή προσωρινή. Όσο αφορά την αναλυτική ασφαλώς και χρειάζεται!Ελπίζω να βοήθησα.Ας μείνουμε συγκρατημένα αισιόδοξοι, κατά τη γνώμη μου, μετά απο αυτές τις εξελίξεις.
Εννοείται Marilou. Παραθέτω ξανά τον σύνδεσμο για κάθε ενδιαφερόμενο:https://docs.google.com/document/d/1dlU2eYP0a02gG-dYGaA4jsV32HthV9Znbi8LzM628Qg/edit?pli=1