0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Οπως ειδατε οι περισσοτεροι.... το αρθρο ηδη δημοσιευτικε στο alfavita. Εχει σταλεί στην ενωση ελληνων εκπαιδευτικων.. στον κο Κουρμπέτη.. στην ΔΟΕ κ στην ΟΛΜΕ. Θα γινουν προσπαθειες για επικοινωνια με δικηγορο...
για 504 καταρχήν διαβάζεις απέξω τις δραστηριότητες και την εργασία σου (το πιο πιθανό ένα θέμα να το πιάσεις)plus σημειώσειςαπό το βιβλίο εάν αρχίζεις και το διαβάσεις μπορείς κάθε κεφάλαιο να το συμπτύξεις σε 1 σελίδα max - τα περισσότερα είναι για να γεμίζουν οι σελίδες... δεν προκεται να σε ρωτήσει τι είπε ο ένας τι ο άλλος κλπ... αλλά το συμπέρασμα από τις έρευνες που έκανανσε εμάς δύο θέματα που θυμάμαι1- συγκριτικό επιχείρημα να το σχολιάσουμε και ότι μπορεί να μην χρειάζεται στην σύγχρονη παγκοσμιοποίηση2-να σχολιάσουμε ότι μερικές φορές το υπουργείο φαίνεται να είναι πιο μπροστά από τους εκπαιδευτικούς σε παιδαγωγικά... αντιδράνε οι εκπαιδευτικοί και οι γονείς όταν στο σχολείο επιτρέπονται να ενταχθούν ρομα3-ηγεσία και διαπολιτισμικότητα=======================ξέρει κανείς θέματα για 624 δυσλεξία & 521 Μορφές Ειδικών Εκπαιδευτικών Αναγκών και τα δύο του ΣΤΑΣΙΝΟΥ
Απο οτι είδα τώρα η λίστα μας εχει φτάσει τα 108 άτομα!!! Όσοι είστε εν δυνάμει μεταπτυχιακοί φοιτητές μπορείτε μέσω της ενεργής σας πλατφόρμας να ενημερώσετε και τους υπόλοιπους ώστε να μεγαλώσει και άλλο η λίστα;;; Μπορεί να γινει κατι τέτοιο;
Νομίζω να φτάσουμε τους 200 τουλ κ να το ξαναστειλουμε. Απο καποιους ζητήθηκε βα συμπεριληφθουν κ ατομα εκτος πανεπιστημιιυ λευκωσιας. Προσωπικα δεν συμφωνω... εσεις τι λετε??
Και εγώ δε συμφωνώ... Θα προτιμούσα να πολεμήσουμε με τίμια μέσα ασχέτως με τον βρώμικο πόλεμο που βιώνουμε.
Αν και φοιτώ ακόμη στο Πανεπιστήμιο αφού γίνεται αναφορά και στους φοιτητές που φοιτούν και όχι στους αποφοίτους φαντάζομαι πως δικαιούμαι να βάλω το όνομά μου και εγώ. Πάντως συνάδελφοι καλό είναι να αναφερθούμε όχι μόνο στο σεμινάριο αλλά και στους έχοντες την δεκάμηνη προϋπηρεσία αφού δεν έχουν καμία επιμόρφωση ή μετεκπαίδευση στην ΕΑΕ.
Και πως ακριβώς προσθέτουμε το όνομά μας;