0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
το έχω ξανααναφέρει δεν σας κανει εντυπωση οτι το λευκωσιας σε συνεργασια με το εαπ εχουν παρει εγκριση -φεκ απο τουν ιουνιο για μεταπτυχιακο απο κοινου και στο φεκ εχει προυποθεσεις οπως στα κριτηρια του ιεπ?
Άρα το γνώριζαν από τότε?
άρα δεν μπορούν να το παίζουν δεν γνώριζαν... δεν είδαν... δεν άκουσαν... όλα στη τύχη δεν νομίζω!! αλλά τουλάχιστον για εμάς που είμαστε μέσα ακόμη (καλώς ή κακός) σε μερικές μέρες θα πέσουν οι μάσκες του πανεπιστημίου αφού θα πρέπει να βγάλει το πρόγραμμα για το επόμενο εξάμηνο και να τάξει νέους λαγούς(?) σε αυτούς που θέλουν να μπούνε τώρα!!!!!!!!!
αυτό εννοώ πώς πριν 2 μήνες πανεπιστήμιο Λευκωσίας απο κοινού με το εαπ παίρνεις φεκ για νέο μεταπτυχιακό από την χρονια 15-16 με κριτήρια σαφή και ταυτόσημα με αυτα που θετει το ιεπ? και στα παιδια που τελειωσαν ή τελειωνουν μουγκα? Πώς σκέφτηκαν αυτα τα συγκεκριμένα κριτηρια τώρα και δεν τα ειχαν σκεφτει τοσο καιρο που λειτουργει μεταπτυχιακα και παιρνει διδακτρα? Ο λεφάκης τους ειπε βάλτε αυτα τα κριτηρια?
δεν ειμαι φοιτητρια σε κανενα μαστερ του λευκωσιας απλα μου κανει εντυπωση ολο αυτο. Το απο κοινου μαστερ σχολικη ψυχολογια ειναι. το λευκωσιας εχει και το ειδικηςτελος πάντων φεκ
Τα κριτηρια τα εχει ηδη το Λευκωσιας με το μεταπτυχιακο στην Σχολικη Ψυχολογια (μονο του) πριν καν ξεκινησει το θεμα της συναφειας και πριν ανακοινωθει το κοινο μαστερ με το ΕΑΠ.Δεν βλεπω ρε παιδια κατι παραξενο σε αυτο. Λογικο και αναμενομενο ηταν να βγει ενα μεταπτυχιακο στην Σχολικη Ψυχολογια απο το ΕΑΠ, δεν ειχε μεχρι προσφατα. Και τι πιο φυσιολογικο να συνεργαστει και να ακολουθησει την φιλοσοφια ενος πανεπιστημιου με εμπειρια στην εξ αποστασεως εκπαιδευση στην Σχολικη Ψυχολογια που εχει το Λευκωσιας. Το μαστερ του Λευκωσιας ηταν 120ects με πρακτικη (με επιλογη του φοιτητη) , οποτε και τo ΕΑΠ το υιοθετει. Τι πιο λογικο και αναμενομενο.
120 ects ειναι 3 μαθηματα επιπλεον ετσι??? συν πρακτικη????ζησε μαη μου....τουλαχιστον να ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ ΟΙ ΗΔΗ ΦΟΙΤΟΥΝΤΕΣ ΚΑΜΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙ