0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
παιδιά κανείς θέματα για 621 παιδαγωγική της συμπερίληψης και 504 συγκριτική εκπαιδευτική, δε ξέρω τι να πρωτοδιαβάσω ;
renadrama για 529 νοητικη υστερησηΕΠΙΛΕΓΩ 2 ΑΠΟ ΤΑ 3 ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑ 1Α) Το παιδί με διαταραχή του φάσματος του αυτισμού διακρίνεται για έλλειμα ενσυναίσθησης και ικανότητα να αντιλαμβάνεται κίνητρα που βρίσκονται πίσω από τις πράξεις των ανθρώπων.Να αναφέρετε επιχειρήματα για τη θέση αυτή και παραδείγματα από τη σχολική τάξη.
Ευχαριστώ πολύ.. Θα πατώσω.. τελείωσε! παιδιά μου είναι πολύ δύσκολα αυτά τα τόσο θεωρητικά (σαν θετικών επιστημών) και με τόσο λίγο διάβασμα δε με βλέπω καλά..Να ρωτήσω κάτι? αν κοπώ, το ξανά δίνω τον Σεπτέμβριο? Δεν μπορώ δηλαδή σε άλλη εξεταστική? ουφ.. πολύ πίσω θα με πάει..! αλλά τι λέω.. εδώ έτσι όπως πάμε, αν τελειώσω και τον Σεπτέμβριο καλά θα είναι..αν βάλουν πρακτική και κανένα μάθημα...Καλή επιτυχία σε όλους στην εξεταστική και Εύχομαι να βρεθεί λύση στο πρόβλημα μας σήμερα!
Μην αγχωνεσαι... και εγω οταν τα ειδα επαθα εγκεφαλικο περνωντας η ωρα σου βγαινει να γράψεις δεν κόβεσαι εγω το περασα και με βαθμο!
Αχ μια κουβέντα είναι αυτό.. στις εργασίες πάτωσα κανονικά έχω 25/40.. και νόμιζα ότι είχα πάει ψιλοκαλά..άρα θέλω πανω από 35 μόνο για να το περάσω.. και αν πάλι νομίζω ότι τα γράφω σωστά..κάηκα.. γι' αυτό ρωτάω για δεύτερη εξεταστική γιατί προς τα εκεί οδεύω.. πάντως ευχαριστώ πολύ!
Παιδιά όσοι είχατε δώσει το 504 έπρεπε να μάθετε απ' έξω;;; Είναι πάρα πολλά όλα αυτά και είναι αδύνατον να τα μάθει κάποιος απ' έξω... Εσείς τι λέτε;
504 εχω κ γω θελει απεξω????εγω τωρα ξεκιναω μια αναγνωση τις σημειωσεις και αυτο....