0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Από τηλεφωνικές επικοινωνίες που είχα σήμερα με το πανεπιστήμιο προκύπτει ότι ούτε στη σημερινή ενημέρωση πρόκειται να μάθουμε κάτι καθώς τώρα μιλούν για νεότερα σε σχέση με τις αλλαγές στα τέλη Σεπτέμβρη. Μάλιστα μου είπαν ότι και στους καινούργιους φοιτητές γίνεται απλώς κάποια ενημέρωση ότι ξεκινούν με το υπάρχον πρόγραμμα το οποίο όμως ενδέχεται να αλλάξει!!!! Κουφά πράγματα. Μάλιστα η κυρία στο ένα από τα τηλεφωνήματά μου στο γραφείο της Ελλάδας (801...) μου ανέφερε και επερχόμενες αλλαγές από τον ΔΟΑΤΑΠ. Αυτό που κατάλαβα είναι ότι άμεσα δεν έχουν σκοπό ούτε μπορούν να αλλάξουν κάτι.
Σχετικά με τον ΔΟΑΤΑΠ υπάρχει περίπτωση ακόμα και αυτός να μην αναγνωρίζει το μεταπτυχιακό με την παρούσα δομή του;;; Τα άλλα δηλαδή μεταπτυχιακά στις επιστήμες της αγωγής (ηγεσία κ.α.) δεν θα είναι ΟΚ και της Ειδικής αγωγής Οχι;;
Eγώ αυτό που κατάλαβα σήμερα είναι ότι τίποτε δεν θα γίνει το τετράμηνο που ξεκινά τον Σεπτέμβρη ούτε καν για τους νέους φοιτητές. Οι δε ακαδημαϊκές σύμβουλοι πλέον εκνευρίζονται όταν τους γίνονται ερωτήσεις για το θέμα και απαντούν να περιμένουμε την ανακοίνωση του πανεπιστημίου. Οι μόνοι που δίνουν κάποιες πληροφορίες και είναι πιο συγκαταβατικοί είναι οι υπεύθυνοι του πανεπιστημίου στην Ελλάδα.
Μήπως πρέπει να πιέσουμε το πανεπιστήμιο ώστε αυτοί να ζητήσουν να μην αλλάξει κάτι για εμάς και να μην ισχύσουν αναδρομικά τα κριτήρια?Εμείς τι μπορούμε να κάνουμε??Οι μέρες περνάνε.Τώρα που έρχονται εκλογές μας έχουν ανάγκη.
Να κόψουν όλοι το λαιμό τους να μην εφαρμοστεί η αναδρομική ισχύ. Δε μας ενδιαφέρει καθόλου. Εμείς οι παλαιοι άλλα ξέραμε και με αυτά πορευτήκαμε. Ειναι χαζό να ξαναγυρνάμε στα πανεπιστήμια. Δε θα το αφήσουμε να περάσει. Και αν εκνευρίζονται οι ακαδημαϊκοί σύμβουλοι στο πανεπιστήμιο καθόλου δεν με ενδιαφέρει προσωπικά. Να κόψουν το λαιμό τους και αυτοί για να μας βρουν λύση. Να πολεμήσουν κατά της αναδρομικής ισχύος.
Υπάρχει κανένα νεότερο από την ενημέρωση στην Αθήνα;