0 μέλη και 12 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δεν θα πρεπει να αναγνωριστεί εκ νέου η νέα μορφή του μεταπτυχιακού απο τον δοαταπ?Επίσης θέλω να ρωτήσω και κάτι άλλο. Επειδή δεν μου έχει έρθει ακόμα κωδικός για την καταχώρηση της κάρτα μου στην jcc smart λεω να πληρώσω με μεταφορά στην τράπεζα Πειραιώς. Προσπάθησα αλλά μου λέει οτι η μεταφορά μέσω των τραπεζών που επιλέξατε δεν είναι δυνατή. Ο λογαριασμός τους είναι σίγουρα πειραιώς ή κύπρου που έχει συγχωνευθεί στην πειραιώς;Μήπως θα πρέπει να κάνω εμβασμα;Δεν ξέρω και δεν θέλω να καθυστερήσω άλλο την πληρωμή...
Η πρακτικη ποσο χρονικο διαστημα ειναι; Και το 1190 ευρω ειναι για την πρακτικη;
Εγώ δηλ που θα τελείωνα τον Ιανουάριο τώρα πότε θα τελειώσω με την πρακτική? ?Κ επίσης το 610 το δίνω τη Κυριακή! Θα είναι οκ?
Συνάδελφοι αν μπορεί να με διαφωτίσει κάποιος :Εν ολίγοις , 1. επιλέγουμε την εφαρμοσμένη ειδική αγωγή για να μπορέσουμε να δουλέψουμε Ελλάδα 2. πληρώνουμε επιπλέον 1.190 ( δηλαση 5.900 +1.190 =6.990 σύνολο!) 3. Αν επιλέξουμε την ειδική κατεύθυνση ώς έχει δεν μπορούμε να δουλέψουμε Ελλάδα / μπορούμε στο εξωτερικό ? (Ευρώπη) 4. Σε περίπτωση που αλλάξουν πάλι τα πράγματα , εμείς μέχρι να τελειώσουμε θα βιώνουμε και θα εναρμονιζόμαστε με το αζημίωτο πάντα στις νέες αποφάσεις? 5. Νομίζω ότι όλοι βρισκόμαστε στα ίδια διλήμματα , μπορεί κανείς να εκφράσει τις σκέψεις του για το τι σκέφτεται να κάνει (γιατί το δικό μου μυαλό είναι αρκετά θολωμένο , με τις νέες αποφάσεις ) μήπως με βοηθήσει να ξεκαθαριστεί το τοπίο?Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Καλησπέρα!Δεν έχω καταλάβει κάτι και θα το εκτιμούσα αν κάποιος που το ξέρει με ενημερώσει!Το συγκεκριμένο μεταπτυχιακό με τη δεδομένη μορφή δεν θα μετράει για να μπεις στους πίνακες ειδικής αγωγής.Θα μετράει όμως ως προσόν για διορισμό στη γενική αγωγή;;; Εφόσον έλεγαν ότι το μεταπτυχιακό θα έχει κάποια μόρια για διορισμό. Εκεί θα μετράει;;Μόνο για την ειδική αγωγή;;τι ισχύει;;Δηλαδή αν δεν το χρειάζομαι για εισαγωγή στους πίνακες ειδικής, αλλά μόνο ως προσόν διορισμού τότε καλύπτομαι;;