0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συγνώμη αλλά επαναφέρω την ίδια ερώτηση :Για το 624 Δυσλεξία Pittas E. ή Constantinidou M ;Για το 621 Γεροσίμου ή Ελιάδου; Για το 523 Constantinou M. ή Papageorgi I. ή Ilia N.;Τέλος για το Σεμινάριο ΙΙΙ Televantou I. ή Papaieronimou I. ;
Maestra90, στο 523 επέλεξα το διδάσκοντα Ηλία Ν. Δεν έχω προσωπική εμπειρία γιατί είμαι στον 1ο εξάμηνο και στο 624 Κωνσταντινίδου.Θα ήθελα μια βοήθεια, έχω επιλέξει για αρχή το 510 με Γιασεμή. Να το ρίξω και να πάρω το 511?? ή είναι πάνω κάτω της ίδιας δυσκολίας τα 2 μαθήματα??? Επίσης μπήκα στη πλατφόρμα που έχει τα μαθήματα που έχω δηλώσει αλλά δε βρήκα πουθενά να υπάρχουν ημερομηνίες που γίνονται οι τηλεδιασκέψεις ή γενικά ημερομηνίες στα χρονοδιαγράμματα κλπ.. Τυπικά το εξάμηνο ξεκίνησε από χθες και ψιλοχάθηκα εκεί μέσα.
Μακριά απο Παπαιερωνυμου. Ειναι μη προβλέψιμη. Ενώ ειναι αναλυτική και επεξηγεί πολύ καλά παρόλα αυτα στην εργασία μου έκοβε μονάδες για πλάκα. Το έκανε και σε άλλους και παραπονέθηκαμε. Μας είπε οτι θα μας έστελνε αναλυτικά γιατί έκοψε και που. Ακομα και τώρα που εχω τελειώσει δεν εχει έρθει τιποτα. Αντιθέτως για την Τελεβάντου εχω ακούσει τα καλύτερα απο συναδερφους που την ειχαν.Ο Ηλίας είναι λίγο φευγάτος αλλα κατα τη γνωμη μου πολύ καλός.Η Πήττα ειναι γνώστρια του αντικειμένου της δυσλεξίας και πολύ απαιτητική. Εγώ ήμουν ευχαριστημένη παρόλο που ηταν αυστηρή στη διόρθωση των εργασιών. Πραγματικά μαθαίνεις μαζί της.
Δώστε μας λίγες περισσότερες πληροφορές για το τρίτο σεμινάριο, τι ζητάει στην εργασία κτλ.Ευχαριστώ
Ευχαριστώ
Συμφωνώ και εγώ με την Παπαϊερωνύμου ... είναι χασαπης και ας τα λεει αναλυτικά. Εμένα μου έστειλε γιατί τις παρατηρήσεις τις οι οποίες οι μισές ήταν για κλάματα και οι άλλες μισές προφανώς δεν τις είχα πάρει "χαμπάρει" γιατί δεν είχε αναφέρει την σπουδαιότητα!!!
Καλησπέρα παιδιά,πρόκειται να ξεκινήσω το μεταπτυχιακό μου στην ειδική εκπαίδευση και εχω κάποιες ερωτήσεις1)Έχω επιλέξει τα μαθήματα EDUC-501DL(ψυχολογικές διαστάσεις στην εκπαίδευση), EDUC-511DL(αρχές και μέθοδοι ποιοτικής έρευνας) και το πρώτο σεμινάριο ,εχετε πάρει αυτά τα μαθήματα?πως είναι?2)Το μεταπτυχιακό αναγνωρίζεται πλέον ή πρέπει να κάνουμε κάποια διαδικασία για να αναγνωριστεί?3)Για εμάς του κλάδου ΠΕ02 φιλολόγων κατά πόσο βοηθάει?\4)Σε περίπτωση που κάποιος δεν περάσει τα μαθήματα, πότε τα ξαναδίνει ?Υπάρχει επιπλέον κόστος επανεξέτασης?