0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ 501 ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ; ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ Ή ΝΑ ΤΟ ΑΦΗΣΕΙ ΤΕΛΙΚΑ; ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΘΑ ΜΟΥ ΦΑΝΕΙ ΙΔΙΑΤΕΡΩΣ ΧΡΗΣΙΜΗ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣτην αρχη μονο μου φανηκε αρκετα δυσνόητο.. με το περας των εβδομαδων γινεται αρκετα κατανοητο και απο τα πιο ενδιαφεροντα μαθηματα θεωρω καθως μαθαινεις πολλα και αναθεωρεις και καποια πραγματα σχετικα με το τροπο διδασκαλιας... Το βιβλιο θα σε δυσκολεψει λιγο (δε χρειαζεται και τοσο βαση σε αυτο μονο τη τελευταια εβδομαδα αλλα οι σημειωσεις ειναι πολυ καλες!!
παιδιά το βιβλίο της εξελικτικής ψυχολογίας για το 623 είναι τόσο ακριβό; 60 ευρώ; Για το 624 το βιβλίο ψυχολογία του λόγου έχει βρει κανείς την έκδοση 2015;
Ang mar εμένα μου άρεσε πολύ η Καρούσιου. Στην εργασία με έβαλε 90% και στο γραπτό B+ (βέβαια διάβασα πολύ και για τα δυο , προκειμένου κυρίως να κατανοήσω την ποιοτική έρευνα).
ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ 501 ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ; ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ Ή ΝΑ ΤΟ ΑΦΗΣΕΙ ΤΕΛΙΚΑ; ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΘΑ ΜΟΥ ΦΑΝΕΙ ΙΔΙΑΤΕΡΩΣ ΧΡΗΣΙΜΗ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
erani εγώ το είχα βρει στην πρωτοπορία. Το είχα ζητήσει, όμως, να είναι η αναθεωρημένη έκδοση.
Επειδή δεν μου έχουν ανοίξει ακόμα τα μαθήματα στο ιντρανετ μπορεί κάποιος να μου πει πότε είναι η περίοδος εξεταστικής?? ευχαριστώ!!!
ANNI ΕΙΧΑ ΣΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΕΞΑΜΗΝΟ ΤΟ 623 ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΟ