0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα σας,μήπως γνωρίζει καποιος να μου πει τι είναι καλύτερο να επιλέξει κανείς:504 με Χατζησωτηρίου?'Η511 με
o Pittas E. άντρας δεν είναι;
Γεια σας! Θα μπορούσε κάποιος σας παρακαλω να με ενημερώσει με ποιον τρόπο μπορώ να βρω τα βιβλία που δινουν οι καθηγητές ως προτεινομενη βιβλιογραφία; εψαξα στη βιβλιοθηκη του πανεπιστημιου, αλλα βρήκα μόνο ξενογλωσσα βιβλία. τα ελληνικα βιβλία υπάρχουν κάπου στο διαδίκτυο;
Γεια σας παιδια! Στο 523 - Ψυχομετρικές Μέθοδοι στην Ειδική Εκπαίδευση ενώ είχα διαλέξει καθηγητή έναν Ηλία Ν τώρα μου το άλλαξε και μου εμφανίζει διδάσκουσα μια Πιερίδη. Την ξέρει κάποιος??? είναι καλή??
Καλησπέρα, έχει αγοράσει κανείς το διδακτικό εγχειρίδιο για το 511;Δεν μπορω να χρησιμοποιήσω paypal και μόνο λύση είναι η κατάθεση σε λογαριασμό.Το κατάφερε κάποιος μέσω του δεύτερου τρόπου ή είναι λογαριαμός εξωτερικού και θα μείνουμε χωρίς βιβλίο;;
Παράθεση από: k_loulou στις Οκτωβρίου 06, 2015, 12:54:09 pmΚαλησπέρα σας,μήπως γνωρίζει καποιος να μου πει τι είναι καλύτερο να επιλέξει κανείς:504 με Χατζησωτηρίου?'Η511 με
Mariaag πήγα σήμερα για κατάθεση εμβάσματος και ακόμα δεν μπορούν να εκτελεστούν. Πρέπει να διαμαρτυρηθούμε στους διδάσκοντες. Τι είναι αυτό πάλι με τα ηλεκτρονικά βιβλία;;;; Για να εξυπηρετούν εταιρείες ερευνών ταλαιπωρούμαστε εμείς...
Παιδιά εγώ έχω καταβάλλει τα 400 ευρώ που θέλουν μαζί με τη δήλωση των μαθημάτων αλλά ακόμα δεν βλέπω τα μαθήματα στο moodle. Έχω αρχίσει και αγχώνομαι γτ είμαστε ήδη στη 2η εβδομάδα των μαθημάτων. Μπορεί να μου πει κάποιος τι γίνεται?