0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα σε όλους και καλή χρονιά. Θέλω να ρωτήσω για το 621 Παιδαγωγική της Συμπερίληψης προτείνετε Ηλιάδου η Γεροσίμου; Σας ευχαριστώ.
Γεια σας. Πιστευετε ότι610- Παπαναστασίου504-Χατσησωτηρίου521-Στασινόςκαι σεμιναριο 2 με Αγγελιδου ειναι πολλα για 1 τετραμηνο;Να προσθέσω οτι δεν εργαζομαι καπου οποτε εχω αρκετο χρονο.
Όχι είναι καλές επιλογές (ωστόσο δεν είχα κανέναν απο τους παραπάνω καθηγητές) το 610 είναι σχετικά εύκολο μάθημα με όχι και τόσο απαιτητική εργασία. Το 521 έχει εβδομαδιαίες εργασίες και 2 μεγάλες (αλλά είναι ενδιαφέρον και επίσης σχετικά εύκολο). Το 504 το πήρα τώρα και δεν γνωρίζω να σου πω. Επειδή είσαι όμως πρώτο τετράμηνο δε θα σου εγκρίνουν το 2ο σεμινάριο. Πρέπει να επιλέξεις το 1ο (η Χαραλάμπους είναι αρκετά καλή για τα σεμινάρια)
Καλή χρονιά συνάδελφοι!Επειδή τον Φεβρουάριο μπαίνω στο 1ο τετράμηνο μπορεί κάποιος να μου πει πότε αρχίζουμε να δηλώνουμε μαθήματα;Δεν έχω ακόμα κωδικούς.Η εξεταστική έχει τελειώσει για όσους παρακολούθησαν το χειμερινό εξάμηνο του 2015;Για να μπορώ να κάνω εργασίες με επιτυχία,ποιό μάθημα είναι απαραίτητο;
Ξεκινησαμε απο χθες να δηλωνουμε , μεχρι 15 φλεβ. ειναι η προθεσμια.Εσυ θα δηλωσεις οταν παρεις τους κωδικους(μην αγχωνεσαι θα υπαρχουν μαθηματα κ θα βγαλουν κ αλλους καθηγητες). η εξεταστικη ακομη δεν ξεκινησε. τελος του μηνα τελειωνει . Να δηλωσεις το σεμιναριο Ι (υποχρεωτικο) και ενα μαθημα ερευνας απο Α τομεα, απο κει κε περα αλλα 2. 8α σου ελεγα κ το ενα υποχρεωτικο του C τομεα και ενα επιλογης.Για τους παλιους, Παναγιδης,Κωνσταντινου, Σαλβαρας , Αγγελιδου καλοι??