0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τα κριτήρια της συνάφειας θα ισχύσουν και για τους μόνιμους;
Και αυτο ειναι ενα ερωτημα, για καποιον που δεν το θελει για να μπει στους πινακες, αλλα ως master στις επιστημες αγωγης θα δινουν συναφεια στον ΑΣΕΠ για τους εκπαιδευτικους ?Πρεπει να πιεσουμε για να μην ισχυσουν τα κριτηρια για αυτους που φοιτουν, και στο πανεπιστημιο αλλα και στο υπουργειο.
Άννη καλησπέρα και καλή χρονιά.Δεν ξέρω ποιο μεταπτυχιακό στην Κύπρο τελειώνεις αλλά είναι θέμα του Πανεπιστημίου εάν θα καλύψει τις απαιτήσεις των νέων κριτηρίων. Τα κριτήρια τα έχουμε ανακοινώσει από το καλοκαίρι. Φυσικά και αφορούν και εσένα. Όλα τα Πανεπιστήμια στην Κύπρο το γνωρίζουν. Έχουν επικοινωνήσει μαζί μας.Καλή συνέχεια, Απάντηση από τον
Κ δεύτερη απάντηση Δεν είσαι η μόνη που κάνεις παράπονα για το Πανεπιστήμιο. Επικοινώνησε με τον σύνδεσμό σου στην Ελλάδα να σε ενημερώσει. Για αυτό πληρώνεται (αρκετά καλά θα έλεγα) και είναι υποχρέωσή τους να σε βοηθήσουν.Τα κριτήρια σε πιάνουν, το διάφορα πανεπιστήμια (από διάφορες πληροφορίες που έχω) νομίζουν ότι θα πιέσουν την πολιτική ηγεσία να μην ισχύσουν, εμάς δεν μας πιέζει κανένας. Συνεπώς πράξε ανάλογα. Δεν μπορώ να σε συμβουλέψω εγώ τι να κάνεις. Καλή επιτυχία
Γτ υπάρχει περίπτωση να μν υπογράψει? ?
Είπε δηλαδή ότι θα ισχύσει σίγουρα και για αυτούς που έχουν ήδη ξεκινήσει το μεταπτυχιακό αλλά δεν το έχουν τελειώσει ακόμη?