0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σ συνεντευξη του στο esos διαβασα πως δεν θα υπαρχει αναδρομικη ισχυ για οσους τιτλους εχουν κριθει και εχουν αποκτηθει το ετος 2015-2016 http://www.esos.gr/arthra/41758/synafeia-metaptyhiakon-me-tin-eae-milaei-sto-esos-o-proedros-tis-epist-epitropis[/quotΗ εισήγηση λέει ότι: "Δεν θίγονται οι τίτλοι που έχουν κριθεί και ενταχτεί στους πίνακες αναπληρωτών μέχρι το σχολικό έτος 15-16". Άρα όσοι τελειώνουν τώρα και δεν έχουν ενταχθεί θίγονται??
Παράθεση από: sotia στις Ιανουαρίου 10, 2016, 08:48:48 pmΣ συνεντευξη του στο esos διαβασα πως δεν θα υπαρχει αναδρομικη ισχυ για οσους τιτλους εχουν κριθει και εχουν αποκτηθει το ετος 2015-2016 http://www.esos.gr/arthra/41758/synafeia-metaptyhiakon-me-tin-eae-milaei-sto-esos-o-proedros-tis-epist-epitropis[/quotΗ εισήγηση λέει ότι: "Δεν θίγονται οι τίτλοι που έχουν κριθεί και ενταχτεί στους πίνακες αναπληρωτών μέχρι το σχολικό έτος 15-16". Άρα όσοι τελειώνουν τώρα και δεν έχουν ενταχθεί θίγονται??Αυτό τον ρώτησα κ γω κ μου απάντησε ναι!συγκεκριμένα του πα ότι τελειώνω τον Ιανουάριο κ θα το κατεθετα εντός 2016!Κ μου πε ότι με πιάνει κ ότι το πανεπιστήμιο πρέπει να αλλάξει το πρόγραμμα του
Σε ποιο μειλ απαντησε ο Κουρμπετης; Και πως απο την συνέντευξη του φαίνεται ότι εμεις που πήραμε τίτλο Σεπτέμβρη του 15 δεν θιγομαστε;Στο vk@iep.edu.gr
Αυτό τον ρώτησα κ γω κ μου απάντησε ναι!συγκεκριμένα του πα ότι τελειώνω τον Ιανουάριο κ θα το κατεθετα εντός 2016!Κ μου πε ότι με πιάνει κ ότι το πανεπιστήμιο πρέπει να αλλάξει το πρόγραμμα του
Παιδιά,και εγω είμαι από αυτούς που ξεκινάνε τον Φεβρουάριο.. Πήρα τηλέφωνο στην Αθήνα στους αντιπροσώπους που έχουν το πανεπιστήμιο της Λευκωσίας και μου είπαν τα εξής:1. Δεν είναι απόφαση, είναι εισήγηση και η τελική απόφαση θα παρθεί τον Μάιο Ιούνιο.2. Η πρακτική άσκηση θα ισχύσει αλλά παίζουν τα εξής σενάρια: α. Καλύτερο Σενάριο- Εμείς που έχουμε ήδη γραφτεί ή ξεκινήσει να μην μας πιάσει το μέτρο και να ισχύσει για αυτούς που ξεκινάνε τον Σεπτέμβριο. β. Πιο λογικό σενάριο- Να κάνουμε πρακτική στην Ελλάδα διότι το πανεπιστήμιο της Λευκωσίας έχει ένα υπογεγραμμένο χαρτί από το υπουργείο Παιδείας (κάτι σαν συμφωνία-άδεια) ότι μπορεί να ασκεί τις πρακτικές ασκήσεις των μεταπτυχιακών του προγραμμάτων στην Ελλάδα. Συγκεκριμένα, μου είπε ότι στο μεταπτυχιακό Σχολική Ψυχολογία που έχουν , οι φοιτητές κάνουν πρακτική άσκηση στην Ελλάδα. Οπότε, θα χρησιμοποιήσουν αυτό το χαρτί. γ. Χειρότερο Σενάριο- Το δίνει ελάχιστες πιθανότητες να πάμε να κάνουμε πρακτική Κύπρο και σε περίοδους ώστε να μην επηρεάζει την δουλειά του καθενός. Αυτό βέβαια μου είπε ότι είναι σχεδόν απίθανο να γίνει.