0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΚΑΜΙΑ ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ. ΑΠΛΩΣ ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΝΑΠΤΥΞΑΜΕ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΠΑΝΩ Σ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΤΑΘΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΓΕΙ ΝΕΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΤΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ.
---------- Προωθημένο μήνυμα ---------- Από: "ΕΚΠΡ. ΠΑΝ/ΜΙΟΥ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ" <unic.greece@gmail.com> Ημερομηνία: 11 Ιαν 2016 12:22 μ.μ. Θέμα: ΑΠΑΝΤΗΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΕ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ με το Μεταπτυχιακό Ειδικής Αγωγής / Σχολικής Ψυχολογίας του Παν/μίου Λευκωσίας Προς: Κοιν.:Αγαπητέ Φοιτητή,Σε σχέση με τα νέα προτεινόμενα κριτήρια συνάφειας μεταπτυχιακών για την ένταξη στους πίνακες ειδικής αγωγής θα θέλαμε να θέσουμε υπόψη σου τα εξής:1. Το δημοσιευθέν έγγραφο δεν αποτελεί το τελικό κείμενο αλλά αρχική πρόταση η οποία στην πορεία έχει ήδη διαφοροποιηθεί. Μετά τις πολλές αντιδράσεις (ακόμη και από ελληνικά δημόσια πανεπιστήμια) σε σχέση με τα προτεινόμενα νέα δεδομένα για την ένταξη στους πίνακες αναπληρωτών ειδικής αγωγής, ο πρόεδρος της Επιστημονικής Επιτροπής Σύμβουλο A, ΥΠ.Π.Ε.Θ. κ.
Μια από τα ίδια κι εγώ Κωνσταντίνα Σε επικοινωνία μου σήμερα με υπεύθυνους του μεταπτυχιακού μου ξεκαθάρισαν οτι τα κριτήρια που ανακοινώθηκαν αποτελούν μία εισήγηση και όχι μία ψηφισμένη απόφαση.Επίσης ακόμα και αν ψηφιστούν τα συγκεκριμένα κριτήρια δεν αφορούν αυτούς που σπουδάζουν ήδη ή αυτούς που επρόκειτο να ξεκινήσουν στο εαρινό εξάμηνο. Όπως και να χει με διαβεβαίωσε ότι το πανεπιστήμιο είναι διατεθειμένο να καλύψει τους φοιτητές του σε οποιαδήποτε περίπτωση.Σημειωτέον, θα ξεκινήσω στο εαρινό και με όλα αυτά αμφιβάλλω πολύ για την επιλογή μου.