0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Να πω κ κατι λίγο ψιλό θετικό! Σε συζήτηση με βουλευτή μου είπε ότι όλο αυτό είναι μια εισήγηση κ τπτ άλλο! Υπάρχουν πολλές αντιδράσεις γενικότερα και δεν είναι σίγουρο αν θα τα ψηφίσει ο υπουργός! Θεωρώ ότι πρέπει λοιπόν να συνεχίσουμε τις πιέσεις μήπως κ εισακουστουμε
δεν ψηφίζει κανείς ρε παιδιά υπουργική απόφαση είναι αυτό που θα βγειεγώ θα κράταγα μικρό καλάθι στις διαβεβαιώσεις του πανεπιστημίου... αν ο υπουργός τα υπογράψει ως έχει τότε θίγονται όλοι όσοι δεν είναι στους πίνακες σήμερα.... μετά τρέχα δικαστικά να το σταματήσεις...ο σκοπός είναι να μην φτάσουν εκεί όσοι θίγονται και να το προλάβουν εν τη γενέσει.... συνεπώς θέλει πίεση τώρα και όχι εφησυχασμός... αυτή είναι η συμβουλή μου
Προς αυτούς που τελειώνουμε Ιανουάριο ::Θα καταθέσετε κανόνικα στο δοαταπ ή θα περιμένετε τις εξελίξεις?
Το καλοκαίρι όμως όταν προέκυψε το ίδιο θεμα το πανεπιστήμιο μας ζήτησε να επιλέξουμε αν θα κάνουμε πρακτική ή όχι. Κανένας δεν είπε οτι δεν πιάνει ο νομος όσους είμαστε ήδη εγγεγραμμένη. Άρα αυτο με την αναδρομικη ισχύ δεν ξερω κατά ποσο ισχύει
μπα!!!!! μιλαει για δίκαιη λύση... για να δούμε! ελπιζω οι νέες αποφάσεις να ανακοινωθούν σύντομα....
Εγώ παιδιά πάντως που τελειώνω τώρα λέω να τα καταθέσω κ ο θεός βοηθός!