0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Η ειρωνεία σε όλο της το μεγαλείο. Όπως σας είχα πει σε προηγούμενες αναρτήσεις, είχα στείλει μειλ στον Κουρμπέτη και μου απάντησε για δίκαιη αδικία κλπ. Σήμερα λοιπόν απο μόνος του μου στέλνει ένα μειλ το οποίο έγραφε: Προς ενημέρωσή σας. Είχε επισυναπτόμενο το δελτίο τύπου. Εντάξει με καθησύχασε....Άμα στείλω τώρα ένα μειλ που να τους λέει πόσο ζώα είναι, πόσο άσχετοι και ανεύθυνοι, θα φταίω; Έπρεπε να βγάλουν αυτό το αίσχος, να δημιουργήσουν τέτοια ταραχή και αγωνία και μετά να πουν ότι θα το ξανασκεφτούν. Η λογική στο μεγαλείο της. Αηδίασα πια με όλες αυτές τις επιπόλαιες ενέργειες.
μην αηδιάζεις από τώρα... κράτα και λίγο για το καλοκαίρι... είναι γνωστοί για τις ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ!
Τι σου απάντησαν? Εγώ πήρα εχθές τηλ. στο τμήμα Α της ειδικής αγωγής του υπουργείου και μίλησα με την κα Παναγιωτοπούλου Ευγενία η οποία είναι προϊσταμένη του τμήματος, και μέλος της επιτροπής του ΙΕΠ, αναγνώρισε ότι όπως είναι διατυπωμένη η εισήγηση όντος δημιουργεί πρόβλημα στους ήδη φοιτούντες και έδειξε κατανόηση αλλά δυστυχώς δεν έδωσε κάποια θετική ένδειξη πέραν αυτού.
αναμένεται τις επόμενες ημέρες να εκδοθεί διευκρινιστική ανακοίνωση από το ΙΕΠ, βάσει της οποίας οι νέες προϋποθέσεις συνάφειας των μεταπτυχιακών με την ΕΑΕ, θα ισχύσουν μόνο για τους νέους μεταπτυχιακούς και όχι για όσους ήδη έχουν ολοκληρώσει ή φοιτούν σε αντίστοιχο πρόγραμμα.