0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Είναι πολύ καλή, κατατοπιστική και πολύ βοηθητική στις τηλεδιασκέψεις της.Γνωρίζει κανείς κάτι για το 525 Δυσκολίες μάθησης??
'Οσον αφορά την πρακτική και εφόσον αποφανθούν για το αν πρέπει να κάνουμε καλό θα ήταν να ζητήσουμε να μπορεί να πραγματοποιηθεί στο τελευταίο τετράμηνο παράλληλα με τα μαθήματα ώστε να μη χάσουμε επιπλέον χρόνο.. Πιστεύετε πως κάτι τέτοιο είναι εφικτό?
Pieridi C. για το 523; Γνωρίζετε αν είναι άντρας η γυναίκα; Τον/την προτείνετε;
Καλησπέρα. Θα ηθελα να ρωτησω κατι.Έχω στειλει τα χρηματα της προκαταβολης μεσω τραπεζας την προηγουμενη Πεμπτη. Εχει περασει μια εβδομαδα και δεν μου εχει σταλθει ακομα email με τους κωδικους και τα σχετικα. Ειναι φυσιολογικο αυτο;
Είναι δυνατόν να ζητάτε πρακτική ; Μας πόσο παρτάκηδες ειναι ορισμένοι ; Δηλαδή επειδή μπορεί ενας να αφησει δουλεια οικογένεια κτλ πάει και συντάσει αίτηση πρακτικής άσκησης στο Πανεπιστήμιο ; Bγάζουμε τα ματια μας μόνοι μας μου φαίνεται !!ΚΑΜΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ -ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΟΙ ΦΟΙΤΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΕΑΡΙΝΟ ΕΞΑΜΗΝΟ. Για όσους μπούν τον Σεπτέμβρη και ΕΦΟΣΟΝ το γνωρίζουν απο πριν το συζητάμε .