0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ήθελα να ρωτήσω τους παλιότερους κάτι σχετικά με τις εργασίες.Οι καθηγητές θεωρούν απαραίτητη τη χρήση αγγλικής βιβλιογραφίας;Είδα πως η βιβλιοθήκη του πανεπιστημίου διαθέτει μόνο αγγλικά βιβλία και επιστημονικά άρθρα.
καλησπέρα σας, αρχίζω και εγώ τώρα το μεταπτυχιακό και θα ήθελα να μου πείτε οι παλαιότεροι την γνώμη σας για 511 ή αν προτείνετε κάποιο άλλο από αυτόν τον τομέα
έχετε καμία ενημέρωση για τις αιτήσεις αποφοίτησης; και τι είναι αυτό το έντυπο συγκατάθεσης που θέλει στα δικαιολογητικά ο ΔΟΑΤΑΠ; πού το βρίσκουμε;
Οι περισσότερες έρευνες γίνονται εξωτερικό για αυτό υπάρχει αγγλική βιβλιογραφία,άρθρα,επιστημονικά περιοδικά σε αυτή τη γλώσσα. συνήθως στις εργασίες απαιτούν βιβλιογραφία από επιστημονικά περιοδικά και θα αναγκαστείς να ψάξεις σε αυτά.
fysike , εγς το ειχα το 610 αυτο το εξαμηνο με Παναγίδη
δύο πράγματα θα πρέπει να θυμάσαι: α) να βρίσκεις άρθρα που τα έχουν γράψει οι ίδιοι, ιδίως του αγγελίδη που είναι καλός σε αυτό, και β)είναι καλό που υπάρχει ξένη βιβλιογραφία με καθηγητές από το πανεπιστήμιο Λευκωσίας. αυτό σημαίνει ότι αναγνωρίζονται αυτά που κάνουν και τα φιλοξενούν ξένα περιοδικά και όχι κάτι περιοδικά κλπ ελληνικά της πλάκας
peirinaki και εγώ το ίδιο πρόβλημα είχα...πήρα τηλέφωνο στο πανεπιστήμιο και μου είπαν ΄να μην ανησυχώ γιατί θα λάβω νέο email με νέους κωδικούς...δηλαδή μετά τη δήλωση μαθημάτων και αφού εγκριθεί, αντικαθιστούν τον προσωρινό αριθμό φοιτητή που είχαμε με έναν φοιτητικό αριθμό, ο οποίος θα ισχύει καθ' όλη τη διάρκεια της φοίτησής μας...οπότε αναμένουμε....
ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ
Sokrati kai sotia καλή σταδιοδρομία και σε αυτόν το τομέα!Μην μας ξεχάσετε εδώ,,,μπαίνετε καμιά φορά να δώσετε καμιά συμβουλή...