0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παιδιά Καλημέρα SOS για τα μαθήματα " ψυχομετρικες μεθοδοι στην ειδική εκπαίδευση " και " νοητικη υστέρηση και Αυτισμος " αρκούν οι σημειώσεις από την πλατφόρμα η πρέπει να πάρουμε και τα βιβλία?
Παιδιά καλησπέρα. Για το 523 και το 610 χρειαζεται βιβλιο;;;;
Καλησπέρα! Ξεκινάω και εγώ το ΠΜΣ στην Ειδική Εκπαίδευση και θα ήθελα μία βοήθεια για τη δήλωση των μαθημάτων. Το Πανεπιστήμιο προτέινει να διαλέξω γαι το πρώτο εξάμηνο ένα μάθημα Έρευνας... Αυτό που είναι διαθέσιμο πλέον είναι μόνο το 511! Είναι πολύ απαιτητικό; Υπάρχει κάποιος που το είχε επιλέξει σε προηγούμενο εξάμηνο και ξερεί πώς ήταν οι εργασίες και οι τελικές εξετάσεις;Σχετικά με τον κύκλο της Ειδικής Εκπαίδευσης... 521 ή 523;Ευχαριστώ πολύ!
Αν δεν έχεις θέμα με τα μαθηματικά (απλά πράγματα) πάρε οπωσδήποτε το 512. Η καθηγήτρια είναι πολύ καλή, οι τηλεδιασκέψεις κατατοπιστηκότατες για τις εργασίες και τις εξετάσεις και οι σημειώσεις της είναι τέλειες (σε βαθμό που δε χρειάζεται να πάρεις καν το βιβλίο). Έχει 2 quiz πολλαπλής επιλογής που πρέπει να παραδόσεις, 2 εργασίες εκ των οποίων η πρώτη δεν είναι ούτε μια σελίδα και τέλος στις εξετάσεις βάζει ότι θα σας πει στην τελευταία τηλεδιάσκεψη που είναι και ουσιαστικά η επανάληψη της ύλης. Επίσης οι εξετάσεις είναι με ανοιχτά βιβλία και σημειώσεις. Υ.Γ. Από το προηγούμενο εξάμηνο:ΑξιολόγησηΕίδος ΑξιολόγησηςΠοσοστό
Για το 504 Συγκριτική Παιδαγωγική οι σημειώσεις αρκούν; Επίσης το 624 Δυσλεξία μου φάνηκε αρκετά απαιτητικό μάθημα σύμφωνα με το διάγραμμα. Έχει κάποιος άποψη γι'αυτό;
Το 523 είναι πολύ πιο εύκολο από το 521. Εγώ είχα καθηγητές Κωνσταντίνου-Παπαγεωργή που είναι πολύ καλοί. Έχει εβδομαδιαία κουίζ που μπορείς να τα κάνεις δεύτερη φορά και να πάρεις άριστα και μια εργασία στην οποία πρέπει να γράψεις την περίληψη ενός άρθρου 3-4 σελίδες. Στις εξετάσεις βάζουν πολλαπλής επιλογής και μια ερώτηση ανάπτυξης. Οι σημειώσεις της πλατφόρμας σε καλύπτουν για τις εξετάσεις.Το 521 έχει 2 εβδομαδιαίες εργασίες από τις οποίες τη μία την αναρτάς στην πλατφόρμα και την άλλη την κρατάς στο ντοσιέ σου για μελλοντική χρήση και 2 εργασίες. Οι εξετάσεις διεξάγονται με ανοιχτά βιβλία και σημειώσεις, αλλά αυτό δε βοηθά και πολύ.