0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ταλεβαντου! και για εργασια τι εχει?
christMA καλημέρα, μην απογοητεύεσαι, όλα θα πάνε καλά. η αρχή είναι πάντα δύσκολη. Είμαι απο Δράμα και μόλις τελείωσα το μεταπτυχιακό (πιστεύω δλδ.. περιμένω ένα μάθημα). ότι χρειαστείς μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μου. είμαι στη διάθεση σου
έχω πάρει βαθμολογία στο 624 δυσλεξία και περιμένω 623 ψυχοπαθολογία στο οποίο δεν έχω πάρει ακόμη βαθμό ούτε στην εργασία μου.
Γεια σας,θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση. Έχει προμηθευτεί κανείς το βιβλίο του Θεοφιλίδη '' Δεξιότητες μελέτης'' ? Δεν μπορώ να το βρω. Είναι για το μαθημα 504.
Και γω δεν έχω πάρει βαθμό ούτε στην εργασία. Κωνσταντίνου είχες εσύ; Οι τελικές βαθμολογίες μέχρι πότε πρέπει να ανακοινωθούν;
Καλησπέρα! Ξεκινησα κ εγω το μεταπτυχιακο αλλα πραγματικα δυσκολευομαι να καταλαβω πως λειτουργει... τοσο χαζη ειμαι;;; απογοητευτηκα ρε παιδια...ειναι κανεις απο Δραμα που θα μπορουσε λιγο να με βοηθησει;;;
Χατζηχαραλάμπους
Καλησπέρα σας!!! Έχω γραφτεί στο μεταπτυχιακό κι έχω αρκετές απορίες αν μπορείτε να με βοηθήσετε. Αρχικά τα βιβλία μπορώ να τα πάρω από βιβλιοπωλείο στην ελλάδα ή πρέπει να επικοινωνήσω με το πανεπ. Λευκωσίας να μου τα στείλουν εκείνοι. Μετά με βάση τις οδηγίες πήγα να γραφτώ στην βιβλιοθήκη κι μπλόκαρα με αυτές τις ρυθμίσεις explorer k chrome όποτε δεν μπόρεσα να μπω κι δεν δεχόταν τους κωδικούς. Μήπως ξέρετε τι φταίει. το οικονομικό θέμα απλώς πάω κι πληρώνω τις δόσεις μέχρι την ημερομηνία που λέει ή να επικοινωνήσω μαζί τους.? Από μαθήματα μόνο στις ψυχομετρικές μεθόδους μου εμφανίζει σαν καθηγήτρια την.κ. παπαγεωργή. είναι καλή ξέρετε? στα υπόλοιπα δεν μου εμφανίζει ποιοι καθηγητές θα το κάνουν το μάθημα. Έχω σεμινάριο 1, 510, 624..θα ενημερωθώ στην συνέχεια... κι τις εργασίες πώς μπορώ να τις κάνω από τις πρώτες μέρες χωρίς υλικό για να μπορέσω να βρω την ύλη .. να πάω σε καμιά βιβλιοθήκη?που να τα βρώ? κι δεν υπάρχει κι συγκεκριμένος καθηγηγτής για να μου απαντήσει σε αυτά τα μαθήματα. συγγνώμη για την έκταση ..
ΣΤΗ ΧΑΤΖΗΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ
ΣΤΟ 624 ΠΟΥ ΠΗΡΑ