0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
αν δεν κάνω λάθος στο 504 άλλο βιβλίο λέγανε... εκτός εάν κάτι έχει αλλάξειΔιαπολιτισμικός Διάλογος στην Εκπαίδευση:Θεωρητικές Προσεγγίσεις, Πολιτικές Πεποιθήσεις και Παιδαγωγικές ΠρακτικέςΑγγελίδης, Π. & Χατζησωτηρίου, Χ.Αθήνα: Διάδραση2013
βασικά έκανα λάθος...για το 591 εννοούσα!!
Ναι, στη Χατζηχαραλάμπους δεν έχω πάρει βαθμό ούτε στην εργασία που παραδόθηκε στις 30/11/2015, ούτε και στην τελική εξέταση. Πήρε κανείς βαθμό από τη συγκεκριμένη καθηγήτρια;[/quoteΤο ιδιο και εγω ουτε στην τελικη εργασια ουτε στις εξετασεις δεν πηρα βαθμο.Την ειχα παρει στο προηγουμενο τετραμηνο και κατευθειαν ειχε βγαλει βαθμους, τωρα δεν ξερω γιατι εχει καθυστερησει τοσο
Γεια σας,Θα ήθελα την βοήθεια σας όσον αφορά το σεμινάριο 1 (591) διότι έχω μπερδευτεί πάρα πολύ.Η εργασία που πρέπει να παραδοθεί μέχρι της 22/2 είναι ουσιαστικά το διάγραμμα ροής που θα περιλαμβάνει απλά τα στάδια της εργασίας ή η συγγραφή ολόκληρης της μελέτης;
Αυτό έχω καταλάβει και εγώ.Και εγώ τώρα ξεκίνησα.
Υπάρχει κάποιος που να είχε πάρει σε προηγούμενα εξάμηνα το μάθημα EDUC-526DL"Διδασκαλία παιδιών με ειδικές ανάγκες;"Θα μπορούσε να με ενημερώσει σχετικά με την εργασία και την τελική εξέταση;Πως σας φάνηκε το μάθημα; Τι είδους ερωτήσεις έχει στο τέλος; Η βοήθεια σας θα μου ήταν πολύτιμη .Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
ενδιαφέρον μάθημα ... μπορείς να δεις και στο forum τι έχουν γράψει... να δούμε και βαθμούς!!!
Δηλαδή η πρώτη εργασία του 591 είναι μόνο το διάγραμμα ροής, το οποίο πρέπει να παραδοθεί μεχρι της 22 του μήνα;
Ευχαριστώ Σωκράτη για την απάντηση σου. Γνωρίζεις πως μπορώ να ψάξω προηγούμενες σχετικές αναρτήσεις. Η αλήθεια είναι ότι το προσπάθησα αλλά είναι τόσες πολλές οι αναρτήσεις και για τόσα θέματα που είναι αδύνατο.
πας στην κεντρική σελίδαhttp://www.pde.gr/index.phpκαι πάνω δεξιά στην αναζήτηση βάζεις τον αριθμό του μαθήματος ή μια περιγραφή ή όνομα καθηγητήκαι ανοίγεις κάθε link σε ξεχωριστό tab κλπθα έχει κάποια "σκουπίδια" αλλά έτσι μόνος σου θα έχεις μια συνολική εικόνα από το τι έχει ειπωθεί για το μάθημα που σε ενδιαφέρει ...ειδικά αυτά που θα διαβάσεις για τον Σαλβάρα είναι σωστά... εγώ το βρήκα ενδιαφέρον το μάθημα και θα έπρεπε να το είχα διαβάσει πριν από τις παρουσιάσεις που έκανε για να έχω και ερωτήσεις... γιατί μετά είναι αργά
Ναι αυτό κατάλαβα. Οι πηγές σου είναι το διαδίκτυο και αν μπορείς να βρεις βιβλία.