0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπερα! Τωρα εχω ξεκινησει το μεταπτυχιακο κ ειμαι λιγο στα χαμενα...Για το 521 πρεπι να αγορασω το βιβλιο του Στασινου;; κ καποια αλλο απ τα προτεινομενα;
καλημέρα, εγώ τα έχω καταθέσει ήδη για να μην ξαναπηγαίνω θεσσαλονίκη. κατέθεσα πτυχίο, απολυτήριο λυκείου, ταυτότητα, την αίτηση, μία άλλη αίτηση που έχει στα αγγλικά για να ζητήσουν τα έγγραφα μας απο το πανεπιστήμιο και φυσικά το παράβολο. όλα αυτά βρίσκονται στην σελίδα του δοατάπ στα δικαιολογητικά. και τουλάχιστον στην Θεσ/νίκη είναι πολύ κατατοπιστικοί και πρόθυμοι για βοήθεια σε όποια απορία.
Για να μπεις στο moodle σου στέλνουν άλλους κωδικούς.Είναι ίδιο το ID αλλά αλλάζει ο κωδικός.Τα στέλνουν σε ξεχωριστό mail.
Καλησπέρα σε όλη την κοινότητα. Ξεκίνησα κ εγώ το μεταπτυχιακό και εύχομαι ο Θεός βοηθός!! Εχω 2 παιδιά και αγχώνομαι για τους χρόνους και το κατά πόσο θα προλαβαίνω.. Πήρα για αρχή 523 με Παπαγεωργή και 591 σεμινάριο 1 με Αθανασιάδη. Τους είχε κανείς απ τους παλιότερους? Τι λέει? Επίσης, πως μπαινω στην πλατφόρμα για να παρακολουθήσω ? προσπαθω και δε με βάζει. ακούω ότι το σεμιναριο έχει ήδη ξεκινησει και έχω αγχωθεί.
ευχαριστώ πολύ ! τους πήρα τηλέφωνο και μου είπαν το ίδιο. Σημερα αυριο, λέει, θα μου τους στείλουν. Το σεμινάριο 591 όμως ήδη τρέχει και θέλει μια εργασία ως τις 22/2!! θα προλάβω? Αντε να δούμε!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ! ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΣΤΟ ΕΝΤΥΠΟ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΕΓΡΑΨΕΣ ΠΑΛΙ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΟΤΙ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΕΙΣ ΤΟ ΔΟΑΤΑΠ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ ΚΑΘΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ
όχι.. συμπλήρωσα απλώς τα στοιχεία μου και τον αριθμό φοιτητικής ταυτότητας.. αααα και μόλις βγήκε και ο βαθμός ψυχοπαθολογία.. για όσους περιμένατε.. εμένα ήταν το τελευταίο που περίμενα. μήπως ξέρει κανείς τι γίνεται τώρα?? και κάτι ακόμα αν γνωρίζει κάποιος. όσοι τελειώσουν τον Μαιο, θα ορκιστούν τον Ιούνιο ή του χρόνου?
Τ αφηνουμε κενο δηλαδή; Ευχαριστω...
Καλημέρα!Εγώ είχα πάρει Συγκριτική παιδαγγωγική με
Καλή αρχή!Το σεμινάριο 1 είναι εύκολο. Μην αγχώνεσαι. Δεν είχα αυτό τον καθηγητή, οπότε δεν μπορώ να σου δώσω πληροφορίες. Έχει 3 εργασίες. Οι 2 είναι μικρές και η τρίτη λίγο πιο μεγάλη.Στο 523 είχα Παπαγεωργή με Κωνσταντίνου. Είναι πολύ καλοί και οι 2. Θα πρέπει να κάνεις τα εβδομαδιαία κουίζ, τα οποία διορθώνονται αυτόματα. Έχεις 2 προσπάθειες να τα κάνεις. Άρα τη δεύτερη φορά θα τα κάνεις όλα σωστά. Υπάρχει και αναθεώρηση νομίζω. Δεν τους ενδιαφέρει να κάνεις σωστά τα κουίζ, αλλά για να σου βάλουν άριστα υα πρέπει να έχεις κάνει όλα τα κουίζ. Θα πρέπει να κάνεις μια εργασία τετραμήνου κριτική άρθρου 3-4 σελίδες. Οι σημειώσεις της πλατφόρμας αρκούν για τις εξετάσεις. Νομίζω βάζουν 70 πολλαπλής επιλογής που στηρίζονται στη θεωρία του μαθήματος και μία ανάπτυξης. Το βιβλίο και να μην το αγοράσεις. Για οτιδήποτε χρειαστείς και μπορώ να βοηθήσω μη διστάσεις.
To έχω κι εγώ το 591.Η εργασία φαίνεται σχετικά εύκολη αρκεί να έχεις διαβάσει τις σημειώσεις για να καταλάβεις τι θέλει.Νομίζω αν ασχοληθείς λίγη ώρα γίνετε εύκολα.