0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
http://www.esos.gr/arthra/42468/den-aposyretai-i-tropologia-gia-tin-eidiki-agogi?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook Κανονικά θα προχωρήσει σε ψήφιση στην Ολομέλεια της
πρέπει να βγάλει ανακοίνωση το πανεπιστήμιο , το μονο που μας λένε οτι εμεις που μπήκαμε τωρα ΥΠΟΤΘΕΤΑΙ οτι είμαστε οι τυχεροί και ότι αφορά τους επόμενους !!
Πρέπει να σιγουρευτούμε γι' αυτό. Εγώ πάντως πολύ φοβάμαι, ότι όσοι πρόλαβαν πρόλαβαν. Τελευταίοι φοβάμαι πως θα είναι όσοι κάνανε αίτηση τώρα την άνοιξη.Έλεος πια, παίζουν με τις ζωές μας, τα νεύρα μας. Τι αναισθησία είναι αυτή. Οκ, θέλουν να χτυπήσουν αυτά τα μεταπτυχιάκα? Εντάξει. Ας το κάνουν. ΑΛλά ό,τι αποφασίζουν να μην ισχύει αναδρομικά γιατί όσοι το επιλέξαμε, το κάναμε με άλλες συνθήκες.
SOSSS!!Θα ήθελα τη βοήθεια σας σχετικά με το webex... Θέλω να παρακολουθήσω μια μαγνητοσκοπημένη τηλεδιάσκεψη, αλλά πατώντας τον αντίστοιχο σύνθεσμο μου βγάζει ένα παράθυρο authentication required και μου ζητα user name και password. Ξερει κανείς ποια στοιχεια πρέπει να πληκτρολογήσω; Γιατί αυτά που μπαίνω στο moodle δεν τα δεχεται... Υπάρχει περίπτωση να έχω κατεβάσει λάθος εφαρμογή; Μήπως έχει κάποιος link της σελίδας poy κατεβάζεις το webex;; Παίζουν ρόλο τα windows του υπολογιστή;