0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ΚαλησπέραΑπό την δ κατηγορία με τα πολλά μαθήματα πείτε μου τώρα αρχίζω κάποιο μάθημα που είναι βατό?Από την β΄κατηγορία έχει μείνει μόνο η συγκριτική παιδαγωγική.
Αν σε ενδιαφέρουν οι μαθησιακές δυσκολίες πάρε το 624 Δυσλεξία. Ενδιαφέρον μάθημα με 2 μεγάλες εργασίες αν θυμάμαι καλά.
ευχαριστώ ,την συγκριτική παιδαγ να την αφήσω για μετα;τώρα αυτή είναι διαθέσιμη μόνο.μαθησιακές δυσκολίες είναι και γενικά το α μάθημα.γενικά καλύτερα να πάρω από την δ κατηγορία για αρχή η να μείνω στην πρώτη;
Σ ευχαριστώ για τον χρόνο σου!δεν με ζαλιζουν οι πληροφορίες ίσα ίσα το αντίθετο.Διάλεξα Μαγο τλκ .Ελπίζω να είναι ενδιαφέρον σα μάθημα..απο την πρώτη κατηγορία από ότι βλέπω κανείς δεν παίρνει 2 μαθηματα.Μάλλον θα θεωρούνται εύκολα και θα τα μοιράζουν σε άλλα τετράμηνα
Κοίτα όλα τα μαθήματα θέλουν διάβασμα και αν όχι καθημερινή ενασχόληση...τουλάχιστον διάβασμα 3 με 4 μέρες την εβδομάδα. Ότι και να πάρεις θα διαβάζεις. Εαν ξεκίνησες τώρα καλό είναι να πάρεις το σεμινάριο 1 και ένα μάθημα από τα μαθήματα έρευνας. Το 510 ή το 511 ή το 610 ή το 512. Το 610 λένε είναι πολύ εύκολο. Εγώ είχα το 511. Ήθελε λίγη δουλειά. Το 512 είναι επεξήγηση στατιστικών πινάκων. Εαν δεν εργάζεσαι πάρε και συγκριτική παιδαγωγική με τον καθηγητή Μάγο εαν είναι ανοιχτός. Αν έχεις ελεύθερο χρόνο πάρε Παιδαγωγική της συμπερίληψης (όχι Αγγελίδη). Η ύλη είναι παρόμοια με την συγκριτική παιδαγωγική.Οπότε γιατί σε κούρασα: ΄Η σεμινάριο 1 + 510 ή το 511 ή το 610 ή το 512 ΄Η σεμινάριο 1+ 510 ή το 511 ή το 610 ή το 512 + 504 ΄Η σεμινάριο 1+ 510 ή το 511 ή το 610 ή το 512 + 504 + 621 αν έχεις χρόνο!!!
zali μπορείς σε παρακαλώ να μου πεις μιας και είχες το 511, ποιος είναι ο τρόπος εξέτασης (π.χ. αν ειχε πολλαπλής επιλογής, ανοιχτά βιβλία κλπ)Ευχαριστώ
Θα μπορούσε κάποιος να μου πει πως θέλει την επεξήγηση πινάκων η παπαιερωνυμου? Πως θέλει να τα γράφουμε για να πάρουμε καλή βαθμολογία?