0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Στο: "512 Ποσοτική Έρευνα και Εκπαιδευτική Στατιστική" και"523DL Ψυχομετρικές Μέθοδοι στην Ειδική Εκπαίδευση" θυμάται κανείς αν στα τεστ πολλάπλής επιλογής έχει χρόνο?Προλαβαίνεις αν θες να γράψεις τις ερωτήσεις και τις πιθανές απαντήσεις για να τις έχεις για διάβασμα-επανάληψη?Ευχαριστώ.
Όπως τα γράφει στις σημειώσεις της ή στο βιβλίο (copy-paste και αλλάζεις τα δεδομένα ανάλογα με την άσκηση που λύνεις )
Εγώ μολις επέλεξα τα μαθήματα 510,521,504 και το σεμινάριο 591 που είναι υποχρεωτικό.Το 510 φάνηκε εύκολο απο όσα λενε, επίσης ενδιαφέρον μου φάνηκε αυτό με τισ κατηγοριοποιήσεις των ειδικών αναγκών στην εκπαίδευση<νομίζω είναι το 521> και η συγκριτική παιδαγωγική.Θα προτιμούσα αυτό με τις φιλοσοφικές προσεγγίσεις αλλά δεν είχε τμήμα!Έχει διαλέξει κανείς αυτό το συνδυασμό?Ηαλήθεια είναι ότι δε συγκράτησα τα ονόματα των καθηγητών στο καθένα αλλά και αύριο μέρα είναι!!Sokratis το είδα ότι η πρωτη δραστηριότητα έχει καταληκτική στις 22 αλλά αφού είχε τμήμα ανοιχτό το πήρα και βλέπουμε...Να κάνω μια ανόητη ερωτηση?Τα μαθήματα τι ώρες διεξάγονται γιατί δουλεύω καθε μέρα από τις 3 και μετά.Ρωτώ γιατί σαν να πήρε το μάτι μου ένα σχετικό πεδίο στην αρχή της αίτησης.Γνωρίζει κανείς?
Καλησπέρα συνάδελφοι!Είχε κανείς Αγγελίδη στο 621 Παιδαγωγική της συμπερίληψης να μου πει εντυπώσεις, πώς βαθμολογεί, αν είναι αυστηρός και αν υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέξω;
Αν μπορείς να αλλάξεις καθηγητή κάντο. Τσεκουρώνει στις εργασίες και σφάζει στις εξετάσεις.
Δυστυχώς είναι το τελευταίο μου τετράμηνο και έχει περάσει η προθεσμία προσθαφαίρεσης μαθημάτων (15 Φεβρουαρίου). Αφού δήλωσα το μάθημα και μετά από λίγες μέρες ήθελα να αλλάξω καθηγητή τα τμήματα είχαν κλείσει. Δε με παίρνει να το αφαιρέσω τώρα, γιατί μπορεί να πάω πίσω ένα τετράμηνο. Οπότε θα μείνω με αυτό τον καθηγητή και ό,τι γίνει.Αγχώθηκα τώρα.
Αυτό με τρόμαξε λιγάκι! Έχω το 621 αλλά με διδάσκουσα την Ηλιάδου.
Το μάθημα σαν μάθημα είναι εύκολο και με μικρή ύλη καθώς επαναλαμβάνονται τα ίδια και τα ίδια. Δεν ξέρω για την ηλιάδου...δεν την είχα. Καλή συνέχεια.
Προσπάθησε να βρίσκεις πάρα πολλές βιβλιογραφικές πηγές και άρθρα δικά του στις εργασίες σου. Σου είπα την άποψή μου. Περίμενε τις απόψεις και των υπόλοιπων που τον είχαν. Εγώ στις εξετάσεις άκουγα πολλούς να δυσανασχετούν με τον συγκεκριμένο.