0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ναι έτσι λέει η ανακοίνωση!
Ακριβώς. Καθώς φαίνεται λοιπόν θα είμαστε οι τελευταίοι των Μοϊκανών!
Καλησπέρα παιδιά ! Κάνει κάποιος στο 521 την εργασία για την εγκεφαλική παράλυση να μου δώσει λίγο τα φώτα του; Τα περισσότερα που έχω βρεί είναι γενικά για την αναπηρία - αυτοτοεκτίμηση και όχι τόσα για την εγκεφαλική παράλυση. Ευχαριστώ
Εγώ καταλαβαίνω ότι όσοι εγγράφηκαμε στο εαρινό εξάμηνο 2016 και φοιτούμε αυτήν τη στιγμής, δε μας πιάνουν τα κριτήρια, δηλ. ο τίτλος που με το καλό θα αποκτήσουμε, θα έχει συνάφεια έτσι κ αλλιώς, χωρίς να χρειαστεί να κάνουμε πρακτική ούτε στην Ελλάδα ούτε -φυσικά στην Κύπρο.
ΙΕΠΟ χρόνος σπουδών πλήρους φοίτησης να είναι τουλάχιστον 3 εξάμηνα δηλαδή να έχει 90 πιστωτικές μονάδες ECTS. Το πρόγραμμα σπουδών να περιλαμβάνει πρακτική άσκηση σε δομές Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης. Στο χρόνο σπουδών να περιλαμβάνεται πρακτική άσκηση τουλάχιστον 20 πιστωτικών μονάδων ECTS.ΔΟΑΤΑΠΠρακτική άσκηση η οποία ενσωματώνεται σε πρόγραμμα σπουδών ομοταγών εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων Ανώτατης Εκπαίδευσης της αλλοδαπής και στην οποία αποδίδονται πιστωτικές μονάδες (ECTS) οι οποίες περιλαμβάνονται στις πιστωτικές μονάδες που απαιτούνται για τη χορήγηση του τίτλου σπουδών, πρέπει να έχει πραγματοποιηθεί στη χώρα στην οποία απονέμεται ο τίτλος.Άρα ,εάν δεν έχει πρακτική άσκηση εκλείπει το κριτήριο 2 . Εάν έχει πρακτική άσκηση πρέπει να γίνει στην Κύπρο .Άρα στον αέρα το ΜΠΣ Λευκωσίας (μέχρι νεοτέρας) αφού δεν θα αναγνωρίζεται από ΔΟΑΤΑΠ . Και στην περίπτωση που όπως ισχυρίζεται το Παν Λευκωσίας έχει αδειοδοτηθεί από το Ελληνικό ΥΠ.Παιδείας ας ενημερώσει και τον ΔΟΑΤΑΠ να βγάλει μια επίσημη ανακοίνωση για να ξέρουμε και εμείς τι ισχύει ! Τελικά έχει πολύ ψωμί η ιστορία ακόμη ......και φυσικά δεν έχει λήξει τίποτα . Στα δικαστήρια θα δοθεί η μάχη ....Φυσικά όλα αυτά (λογικά) θα επηρεάσουν μόνο όσους εγγράφονται μετά από τις 10-03-2016 αλλά ποιός τους εμπιστεύεται ?
Παιδιά έχετε να προτείνετε κανένα μάθημα από το
Παιδιά μήπως μπορεί κάποιος από τους παλιούς να μου απαντησει αν οι εξετάσεις γίνονται και Θεσσαλονίκη?Ή μόνο Αθήνα?