0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
απορω που βρισκεται τη διαθεση και το χρημα ακομα και σημερα να πληρωνετε τους κυπριους για ενα μελλον αβεβαιο.. μπραβο για το κουραγιο σας και για τη διαθεση σας να δινετε ετσι απλα 6,000 ευρω..
Δυστυχώς δεν παρακολούθησα την τηλεδιάσκεψη στο μάθημα Μορφές εκπαιδευτικών αναγκών.Και εμένα 7.5 σελίδες μου βγήκαν.Αν κάποιος την παρακολούθησε και ανέφερε κάτι σχετικά με αυτή να μας δώσει τα φώτα του!! Ας πούμε ως τίτλο τί θα βάλουμε τελικά???Δικό μας??
Στείλτε και στο angelides.p@unic.ac.cy στον Αγγελίδη απευθείας για να τους τρέξει λίγο να τα στείλουμ, τόσο καιρό πριν τέλειωσε η εξεταστική τί κάνουν;
Παιδιά εμένα σήμερα έπειτα από δική μου πίεση μου είπαν ότι τελικά δεν βρέθηκε ο φάκελος μου και πρέπει να τα στείλω εκ νέου τα επικυρωμένα έγγραφα μου. Αν το πάμε έτσι ούτε για Πάσχα δε θα τα έχουν στείλει στο Δοατάπ. Τους πίεσα φυσικά αλλά δε νομίζω να βγεί κάτι.. Πάντως πρέπει να πιέσουμε τον Δοαταπ πάρα πολύ και αν χρειαστεί και με δικηγόρο. Στο πρώτο μου μεταπτυχιακό χρειάστηκαν περίπου 8 μήνες και όλο αναβολή και όλο δεν είχαν επιτροπή κτλ, μέχρι που έβαλα δικηγόρο και τους είπε ότι θα ασκήσω μήνυση και ΤΥΧΑΙΑ την άλλη μέρα μου έστειλα μαιλ
Είπε 6-8 σελίδες. Για τίτλο δεν έπιασα κάτι.
Ποιον έχεις διδάσκοντα; Εγώ είμαι σε ακροατήριο του κ. Βογηνδρούκα και σήμερα το πρωί μου απάντησε: "Καλό θα ήταν να μείνετε στον αριθμό των 6 σελίδων"Τώρα δεν διευκρίνισε αν θα κοπούν μονάδες σε περίπτωση που υπερβούμε (κατά πολύ) το όριο.