0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα σας!Στο μάθημα 526 Διδασκαλία παιδιών με ειδικές ανάγκες η τελική εργασία σε κάθε τετράμηνο έχει ίδιο θέμα; (Α’ ΜΕΡΟΣ: ΟΙΚΟΣΥΣΤΗΜΙΚΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ,
Έχω και εγώ αυτό το μάθημα αλλά δεν έχω ξεκινήσει ακόμα την εργασία. Η τηλεδιάσκεψη ακυρώθηκε και έτσι δεν έχουμε οδηγίες γι' αυτή. Η αλήθεια είναι ότι είναι πολύ μεγάλη και αυτό με ανησυχεί. Δεν χρειάζεται παρατήρηση μπορείς να χρησιμοποήσεις και φαντασυικά δεδομένα.Έχεις ξεκινήσει την εργασία;
Δεν την έχω ξεκινήσει ακόμα. Στις 29 Μαρτίου θα γίνει η τηλεδιάσκεψη. Αναμένουμε λοιπόν.Ποιο διδάσκοντα έχεις; Εγώ τον Αγαλιώτη και υπεύθυνο τον Σαλβαρά.
Ξέρει κανείς σε πόσο διάστημα βγάζει τους βαθμούς στην 1η εργασία η κα Πίττα στο 624; Μπήκε σε κανέναν βαθμός;
Προφανώς μας δουλεύουν από το πανεπιστήμιο. Μόλις με πήραν να τους στείλω πτυχίο κ αναλυτική. Τα οποία είχα ήδη στείλει από την αρχή κ φυσικά τα έχασαν! Ακόμα δεν έστειλαν τίποτα στο δοαταπ! Μου είπαν κατά τον Απρίλιο κ της είπα κανονισε να μν προλάβουμε τις αιτήσεις θα γίνει χαμός!
και σε εμένα τις ίδιες παπαριές για Απρίλιο είπαν... και θα ετοιμάσω γράμμα στον Αγγελίδη για μας δουλεύουν... δεν γίνεται αλλιώς
ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΕΙ ΓΙΑ ΤΕΛΗ ΜΑΡΤΙΟΥ, ΑΛΛΑ ΜΟΛΙΣ ΕΣΤΕΙΛΑ E-MAIL ΣΤΟΝ ΑΓΓΕΛΙΔΗ
και εμένα στην αρχή το ίδιο είπαν τέλος Μαρτίου, στο δεύτερο τηλέφωνο πήγαν αρχές Απρίλη, και τους είπα θα κάνουμε Ανάσταση ή θα μείνουμε μόνο στη Σταύρωση?