0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δεν διαφωνω οτι ειναι πολλα τα 5 μαθηματα, απλα συμπεραινω πως σε καμια περιπτωση δεν ειναι εφικτη η φοιτηση σε 3εξαμηνα. Κ τον Οκτωβρη του '15 να εχει ξεκινησει καποιος παλι θα χρεαστει 4 μαθηματα το θερινο. Αναρωτιεμαι αν τιθεται θεμα αξιοπιστιας του Πανεπιστημιου που ακομα αναφερει στην σελιδα του για master σε 3 εξαμηνα.. Δεν θα επρεπε να το ειχαν αλλαξει απ'οταν ανακοινωθηκε ο περιορισμος των ects για το θερινο εξαμηνο??Εχω στειλει mail σε συμβουλο κ περιμενω απαντηση.
Το έχω με Μορφίδη και στην τηλεδιάσκεψη είχε πει ότι θα μπορούσαμε να εντάξουμε και τη σύνταξη ενός συμβολαίου τιμής μέσα στο πλαίσιο της διαχείρισης της περίπτωσης που θα επιλέξουμε, όμως δεν είναι υποχρεωτικό. Μας άφησε, δηλαδή, ελεύθερους ως ένα βαθμό και στο αν θα το εντάξουμε και στον τρόπο με τον οποίο θα το αξιοποιήσουμε αν τελικά το αξιοποιήσουμε (ως πλήρες κείμενο, ως παράρτημα, με περιφραστική περιγραφή κ.ο.κ.), λέγοντας όμως ότι ο Στασινός το θεωρεί αρκετά σημαντικό και ότι καλό θα ήταν να δείξουμε ότι το έχουμε κατανοήσει με κάποιον τρόπο.Καταλαβαίνεις επομένως.Προσωπικά θα το αξιοποιήσω αναφέροντάς το απλά ως μια τεχνική που θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω και θα το περιγράψω εν συντομία, αλλά δεν σκοπεύω να σταθώ ιδιαίτερα εκεί - μια παράγραφος καλή είναι. Ελπίζω να σε βοήθησα, καλημέρα!
Τι εννοείτε συμβόλαιο τιμής ?? Εγώ το έχω το μάθημα με την κυρία Κουνδούρου και δεν ειπώθηκε κάτι τέτοιο στην τηλεδιάσκεψη...
Το καλοκαίρι είχε γίνει λόγος και για μη ύπαρξη θερινού εξαμήνου. Εγώ ξεκίνησα το θερινό εξάμηνο του 15 και επειδή ήμουν μπροστά σε συζητήσεις με συμβούλους που έγιναν σε εξεταστικά κέντρα κατάλαβα ότι το πανεπιστήμιο έκανε ότι μπορούσε για να μην υπάρξει πρόβλημα με την φοίτηση σε αυτά. Παρ' όλα αυτά το ελληνικό κράτος δέχεται την φοίτηση σε αυτά με λιγότερες μονάδες μιας και στην Ελλάδα δεν υπάρχουν πανεπιστήμια με θερινά εξάμηνα. Οι σύμβουλοι δεν μπορούν να κάνουν κάτι καθώς η απόφαση δεν πάρθηκε από το πανεπιστήμιο αλλά από το ελληνικό υπουργείο.
Οι συμβουλοι και το Πανεπιστημιο μπορουν να μην παραπληροφορουν. Ειναι απαραδεκτο να υπαρχει ακομα και σημερα στη σελιδα του Πανεπιστημιου μαστερ σε 3 εξαμηνα. Για ποιο λογο το αναφερουν εαν δεν ισχυει πια?
Παιδιά είναι κάποιος που έχει το 523?Μονο σ εμενα φαινεται τοσο μπερδεμενο το αρθρο που εχουμε για αξιολογηση?Ακομα και η συγκλινουσα/αποκλινουσα σκεψη με μπερδευει γιατι στο τελος παραθετει καποια προσωπικη κριτικη...
Εγώ για να προγραμματιστώ, είχα ρωτήσει πριν τη δήλωση του εαρινου και μου είχαν πει από το Πανεπιστήμιο ότι στο θερινό επιτ΄ρεπονται μόνο 1 μάθημα και 1 σεμινάριο όχι 2 σεμινάρια που ειπώθηκε προηγουμένως...εκτός εάν η σύμβουλος που μίλησα έκανε λάθος.
Καλημέρα, τελικά στο 521 πρέπει να αναφερθούμε στα χαρακτηριστικά ενός συγκεκριμένου θύτη ή γενικά τι χαρακτηριστικά παρουσιάζει ο θύτης; Αν παρουσιάσουμε τα χαρακτηριστικά συγκεκριμένου θύτη, δεν χρειάζεται βιβλιογραφική αναφορά στο συγκεκριμένο μας κεφάλαιο ε?