0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δύο ερωτήσεις σχετικά με την εργασία του 510...1ον: Τελικά δεν άλλαξε κάτι με την ημερομηνία παράδοσης των εργασίων, σωστά; Είναι την Παρασκευή; Γιατί ο καθηγητής στην τηλεδιάσκεψη είπε ότι θα ψάξει το θέμα που τέθηκε με τη διαφορετική ημερομηνία παράδοσης εργασίων σε κάποια ακροατήρια.2ον: Στο διάγραμμα του μαθήματος γράφει ότι: "η εργασία δεν θα πρέπει να ξεπερνα τις 5000 λέξεις συμπεριλαμβανομένων των αναφορών". Εννοούν τις αναφορές μέσα στη ροή του κειμένου ή στο όριο των λέξεων συμπεριλαμβάνεται ο πλήρης κατάλογος των βιβλιογραφικών αναφορών που παραθέτουμε στο τέλος;
Η εργασία του 510 έχει πάρει παράταση εώς 8 Μαϊου.
Εγώ παιδιά πάντως πήρα την προηγούμενη βδομάδα και δίνοντας τον αριθμό πρωτοκόλλου μου είπαν ότι μόλις είχε πρωτοκολληθεί καθώς μόλις είχαν φτάσει τα χαρτιά μας από το πανεπιστήμιο.
Συνάδελφοι καλησπέρα. Θέλω να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιος από εσάς που να έχει το μάθημα 526 και να ασχολείται στην εργασία του με διαγνωστική αξιολόγηση στην εκτέλεση αριθμητικών πράξεων. Θέλω να ρωτήσω ότι επειδή όσον αφορά την αξιολόγηση στρατηγικών μάθησης δεν υπάρχει κάποιος έτοιμος πίνακας, όπως της σελίδας 154 για «-Πότε μαθαίνω πιο καλά να παράγω γραπτό λόγο, όταν…»,Θα δημιουργήσουμε μόνοι μας??
δες σελίδες 193 & 198.. αν δεν σου κάνουν απλά άλλαξε θέμα... δεν έχει σημασία να γράψεις αυτό που σου αρέσει αλλά αυτό που καταλαβαίνεις και μπορείς να το κάνεις γρήγορα και απλά... ο βαθμός θα είναι ο ίδιος
Καλησπέρα σε όλους!Σκέφτομαι το ενδεχόμενο να ακολουθήσω το συγκεκριμένο μεταπτυχιακό.Γνωρίζει κάποιος τι τελικά γίνεται με την αναγνώριση; Επίσης ισχύει ότι υπήρξε απορρόφηση όλων όσων είχαν μεταπτυχιακό στην ειδική αγωγή, ακόμη και των φιλολόγων;Ευχαριστώ εκ των προτέρων.