0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα!Για το 510 γνωρίζει κάποιος να μου πει αν είναι απαραίτητο το βασικό εγχειρίδιο ή αν αρκούν οι σημειώσεις;Γνωρίζετε αν επιτρέπεται να έχουμε το βιβλίο φωτοτυπημένο στις εξετάσεις;[/quΕγώ το έχω με τον κ.Μουσουλίδη και μας είπε ότι μπορούμε να έχουμε ότι και όσες σημειώσεις θέλουμε αρκεί να είναι δεμένες με κάποιον τρόπο(σε σπιράλ κ.τ.λ)
Μην ανησυχείς..και εγω το ιδιο σοκ είχα βιώσει το προηγούμενο εξάμηνο με 25/30 στην εργασία κ με το σχόλιο "λές πολλά"! Στην εξέταση με έβαλε κάπου στο 75 με αποτέλεσμα να πάρω το πρώτο μου c! Δεν νομίζω να κόβει όμως!
Παράθεση από: liaaa! στις Μαΐου 10, 2016, 08:29:18 pmΚαλησπέρα!Για το 510 γνωρίζει κάποιος να μου πει αν είναι απαραίτητο το βασικό εγχειρίδιο ή αν αρκούν οι σημειώσεις;Γνωρίζετε αν επιτρέπεται να έχουμε το βιβλίο φωτοτυπημένο στις εξετάσεις;[/quΕγώ το έχω με τον κ.Μουσουλίδη και μας είπε ότι μπορούμε να έχουμε ότι και όσες σημειώσεις θέλουμε αρκεί να είναι δεμένες με κάποιον τρόπο(σε σπιράλ κ.τ.λ)Άρα δεν υπάρχει πρόβλημα να έχουμε και το βιβλίο φωτοτυπημένο αρκεί να έχουμε κάνει βιβλιοδεσία;
Καλημέρα! Σκέφτομαι να πάρω το 2ο Σεμινάριο για καλοκαίρι. Τι μου προτείνετε Χαραλάμπους ή Χρισοστόμου;
Εξεταστικό κέντρο δήλωσες;
Παιδιά, πόσο διαρκεί το μεταπτυχιακό;[/quoteΑπό 1,5 χρόνο το λιγότερο εώς 3 χρόνια
Και εγώ ήθελα να το διαλέξω με άλλη καθηγήτρια, αλλά το τμήμα έκλεισε ποοολύ νωρίς. Αν γνωρίζει κάποιος ας μας προτείνει από αυτούς που έμειναν γιατί τα υπόλοιπα γράφουν staff!
Άρα δεν υπάρχει πρόβλημα να έχουμε και το βιβλίο φωτοτυπημένο αρκεί να έχουμε κάνει βιβλιοδεσία;