0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα,Είμαι μαθηματικός και αυτό το τετράμηνο είχα το 512 με παπαευρωνύμου. Για το καλοκαίρι είμαι μεταξύ του 510 και 511 ποιο μου προτείνετε;Ευχαριστώ
Είχα τη Συγκριτική με τον Μάγο. Είναι καταπληκτικός. Το διάλεξα γιατί είδα πολύ καλά λόγια από άλλους φοιτητές του στο φόρουμ. Το μάθημα έχει αρκετές ομαδικές που σου δίνουν 10 μοναδες και δεν σε αφήνουν να χάσεις επαφή με αυτό. Έχει μία ατομική 3000 λέξεων, την οποία έκανα πολύ πρόχειρα, σχεδόν ντρέπομαι για το αποτέλεσμα, όμως ο καθηγητής ήταν εξαιρετικά επιεικής στη βαθμολόγηση! Είναι ενδιαφέρον μάθημα. Θεωρώ πως είναι εύκολο. Αν έχεις επαφή με την εκπαίδευση ή θυμάσαι τα μαθητικά σου χρόνια, τότε σε κάθε ενότητα θα διαπιστώνεις και τις ελλείψεις και τις αδικίες του ελληνικού εκπαιδευτικού συστήματος σχετικά με τα παιδιά με διαφορετικό πολιτισμικό υπόβαθρο.
Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Αν θυμάμαι καλά, είχες γράψει ότι σου είχε βάλει 30/30. Με πόσες βιβλιογραφικές αναφορές?Επίσης, στη συμπερίληψη που σου έβαλε ο Αγγελίδης 15/30 πόσες βιβλιογραφικές αναφορές είχες και έκρινε τον αριθμό τους ανεπαρκή?
Καλησπέρα! Για το 621 τι γνώμη έχετε είναι ζόρικο και από καθηγητή προτείνετε; Είναι ακόμα ανοικτοί για καλοκαίρι Aggelides και Gerosimou...
Πλήρης απογοήτευση...είναι το τελευταίο μου μάθημα (και η Συγκριτική Παιδαγωγική) και ο Αγγελίδης με βαθμολόγησε με 15/30. Συγκεκριμένα τα σχόλια του ήταν : Το θέμα ήταν αυτό. Φαίνεται ότι δεν το κατάλαβες και έκανες κάτι άλλο. Ουσιαστικά θα έπρεπε να συζητήσετε την άποψη των συγγραφέων για αλλαγή στη χρήση του όρου ‘ειδικές ανάγκες’ με τον όρο ‘εμπόδια στη μάθηση και τη συμμετοχή’. Οι βιβλιογραφική ανασκόπηση είναι πολύ φτωχή 15/30. Eπίσης ότι δεν κατάλαβα τις οδηγίες και το κείμενο (τις ποιες οδηγίες θα προσθέσω;;;;; και από ποιον;;. Έχω θορυβηθεί πολύ....Στον κ Μάγο πήρα 30/30 με άριστα σχόλια...Δεν μπορώ να καταλάβω την τόση αυστηρότητα!! Δεν μπορώ να φανταστώ ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να κοπώ...
Με Γεροσιμου το 621 γνωρίζετε μήπως κάτι; επίσης αν έχει κλείσει ένα σεμινάριο θα ξανανοίξει;(λογικά ναι φαντάζομαι)
Να σαι καλά. Ο Μάγος μου έβαλε 26/30 με περίπου 25 βιβλιογραφικές πηγές ( και πραγματικά ήταν πολύ μέτρια, εγώ θα με βαθμολογούσα πιο χαμηλά!). Στη Συμπερίληψη είχα την Ηλιάδου. Δεν έχει βγει ακόμα η βαθμολογία...