0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα.Ισχύει πως για το θερινό εξάμηνο μπορούμε να επιλέξουμε μόνο 1 μάθημα; Τα σεμινάρια 2 και 3 είναι δύσκολα σε περίπτωση που δηλωθούν μαζί;
Ναι, μόνο ένα μάθημα μπορείς να πάρεις. Εγώ δήλωσα και τα δύο σεμινάρια μαζί, δεν ξέρω τη δυσκολία τους αλλά φαντάζομαι ότι βγαίνουν με λίγη δουλίτσα.
Στα σεμινάρια ΙΙ και ΙΙΙ υπάρχουν εξετάσεις; Είναι κάποιος που τα έχει πάρει παλαιότερα για να μου πει; Στα σεμινάρια δε δίνουμε εξετάσεις. Τα περνάμε με εργασίες.
Γεια σας! Έχει κανείς το σεμινάριο 3 αυτό το εξάμηνο για να τον ρωτήσω κάτι; Επίσης γνωρίζετε κανένα παλιό θέμα ή κάποιο σημαντικο κεφάλαιο στο 510(Μέθοδοι ποσοτικής και ποιοτικής)Ευχαριστώ
Καλημέρα!Θα ήθελα να σε ρωτήσω ο Παναγίδης στο 610 ήταν καλός?Σκέφτομαι να το δηλώσω στο θερινό τετράμηνο και δίνει αυτόν και την επιλογή staff και αναρωτιέμαι τι να διαλέξω.
Άκουσα ότι κυκλοφορεί ένα κουίζ για το 510(Μέθοδοι ποιοτικής και ποσοτικής έρευνας), μήπως το έχει κανείς;
Καλησπέρα, αύριο γράφω πρώτη φορά εξετάσεις για το μεταπτυχιακό και θα ήθελα να ξέρω εκτός από την αστυνομική ταυτότητα χρειάζεται κάτι άλλο να έχουμε μαζί μας; Ευχαριστώ και καλή επιτυχία σε όλους!!!