0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
πρέπει να επιλέξουμε Δύο μαθήματα από τον Κύκλο Α σωστα;;;; Κύκλος Α: ‘Ερευνα και ΑξιολόγησηEDUC-510DL Εκπαιδευτική Έρευνα: Αρχές και Μεθόδοι Ποιοτικής και Ποσοτικής Έρευνας 9EDUC-511DL Ποιοτική Έρευνα 9EDUC-512DL Ποσοτική Έρευνα και Εκπαιδευτική Στατιστική 9EDUC-610DL Μέτρηση και Αξιολόγηση στην Εκπαίδευση 9EDUC-611DL Προκεχωρημένες Μέθοδοι Ποιοτικής Έρευνας 9EDUC-612DL Ανώτερες Μορφές Στατιστικής Ανάλυσηςεχω πάρει το 511, ποιο άλλο προτείνετε για το καλοκαιρι;δεν θελω να έχει μαθηματικα!!!
Καλησπέρα στο καλοκαιρινό εξάμηνο πήρα 510 Γιασεμή, στο σεμινάριο 2 Αγγελιδου και στο σεμινάριο 3 Τελεβαντου. Μήπως τους είχε κάποιος να μας πει πως ηταν;
Στην ψυχομετρία στα webex μήπως σας είπαν που να εστιάσουμε για το θέμα ανάπτυξης?Επίσης σε όλα τα τμήματα (εγώ το έχω με Νίκο Ηλία) τα webex ήταν το πολύ 1 ώρα? Εμάς δεν μας εξηγούσε τίποτα και έκανε απλά ανάγνωση τις σημειώσεις....Μπορεί κανένας να βοηθήσει?Ευχαριστώ.
Στην ψυχομετρια στιε τηλεδιασκεψεις αφησαν να εννοηθει οτι πρεπει να δωσουμε σημασια στις εβδομαδες 10 και μετα για την αναπτυξης...εγω τουλαχιστον αυτη την αισθηση εχω και εκει εστιασα περισσοτερο
Ο Αγγελίδης είπε στις τηλεδιασκέψεις ότι τα θέματα δεν έχουν ξαναμπεί, δε θα βρούμε πουθενά τις απαντήσεις τους και φυσικά δε θα βάλει τίποτα από το βιβλίο και τις σημειώσεις. Όσα βιβλία και σημειώσεις πάρουμε μαζί μας πάλι δε θα υπάρχει η απάντηση.Στην προηγούμενη εξεταστική έβαλαν, όπως είπε, ένα κείμενο και ρώτησαν τι σχέση έχει με το μάθημα. Σε άλλη εξεταστική έβαλαν μια εικόνα.Είμαι περίεργη πώς θα απαντήσω, αν δε βάλει τίποτα σχετικό με αυτά που διδάσκει. Δηλαδή για να καταλάβω θα βγάλω δικές μου θεωρίες; Έχω και κακό βαθμό στην εργασία. Για να περάσω πρέπει να γράψω καλά.Όσοι έχουν δώσει το μάθημα σε προηγούμενο τετράμηνο μπορούν να μας πουν, αν στις απαντήσεις που έδωσαν τους βοήθησαν το βιβλίο και οι σημειώσεις που είχαν μαζί τους;
Το καλό της είναι ότι απαντούσε σύντομα σε όλες τις απορίες.....που ήταν πάρα πολλές, σε ό,τι αφορούσε την εργασία.Το webex της δεν μου πολυάρεσε....Δεν με βοήθησε να καταλάβω τι γίνεται στο μάθημα....
Καλησπέρα!Μήπως θυμάται κανείς παλαιότερα θέματα για το 504- Συκριτική Παιδαγωγική;Με δεδομένο ότι οι εξετάσεις είναι με κλειστά τα βιβλία γνωρίζετε αν χρειάζεται αποστήθιση;
Δίνω κι εγώ τώρα liaaa.Μήπως έχεις Μάγο;Διάβασε για την αναγκαιότητα της συγκριτικής εκπαίδευσης-συγκριτικό επιχείρημα, εξευρωπαισμό, και διαπολιτισμικά ικανό εκπαιδευτικό-ηγέτη. Δεν νομίζω να χρειάζεται αποστήθιση.Ίσως κάποια πολύ βασικά πράγματα.Καλό διάβασμα!
οι ερωτήσεις είναι απλές, πχ αν ήσουν δ/ντης και είχες το συγκεκριμένο θέμα πως θα το αντιμετώπιζες αν είχες στην τάξη ένα συγκεκριμένο τύπο παιδιού... γνωρίζεις τι λεει το βιβλίο μαζί με τους ορισμούς, αν θυμάσαι και τα βασικά συμπεράσματα από τις έρευνες που έχει παραθέσει και απαντάςγια την εικόνα μπορείς να δεις παλιότερη ανάρτηση στο φορουμγράφεις σας να είχες μια μικρή εργασία-δραστηριότητα με αρχή μέση τέλος(συμπεράσματα - επίλογο) κάποιο ορισμό και σε έκταση 2-3 σελίδες ανα μισή ερώτηση για να προλάβεις να τις απαντήσεις όλες...προφανώς και ξέρεις τι υπαρχουν στις σημειώσεις για να μην χάνεις χρόνο στο ψάξιμοΚΑΙ καλή τύχη