0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΙς ΕΞΕΤΑΣΕΙΣΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ 501 ''ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ''ΦΟ
Για το 504 μάθετε απ' έξω τις σημειώσεις. Το βιβλίο δεν έχει νόημα να το διαβάσετε για τις εξετάσεις.
ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΞΑΜΗΝΟ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΛΑ
Τα θέματα ήταν πολλαπλής επιλογής όπου κάλυπταν όλη την ύλη και μια ανάπτυξης. Η ανάπτυξης ήταν στο ίδιο στυλ με την τελική ομαδική εργασία του μαθήματος συγκεκριμένα έλεγε ότι ήταν ένας νέος εκπαιδευτικός ο οποίος δούλευε με τους μαθητές του σε ομάδες και παρουσίαζε αναλυτικά τι χρησιμοποιούσε στην διδασκαλία του και έλεγε έπειτα πως τα παιδιά αντιδρούσαν σε αυτή. Η περίπτωση είχε τόσο θετικά όσο και αρνητικά στοιχεία που απαιτούσαν βελτίωση από τον εκπαιδευτικό. Η ερώτηση που μας γινόταν ήταν: "ως μεταπτυχιακοί φοιτητρές του συγκεκριμένου μαθήματος τι θα συμβουλεύατε και τι θα προτείνατε στον νέο εκπαιδευτικό;". Να ξέρεις ότι τα θέματα είναι συνδυαστικά και χρειάζεται να έχεις μια γενική εικόνα όλων όσων διάβασες. Εμένα προσωπικά δεν μου φάνηκαν δύσκολα και η Στυλιανού αν την έχεις βάζει βαθμούς.Ελπίζω να σε βοήθησα. Καλή επιτυχία! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ
Μίλησα με τις συμβούλους και μου είπαν ότι προτεραιότητα στη διόρθωση έχουν τα δικά μας τα γραπτά έναντι των υπολοίπων. Μόλις βγουν οι βαθμολογίες ΟΛΩΝ των τελειοφοίτων (διαδικασία που μπορεί να κρατήσει 2 μήνες) το πανεπιστήμιο στέλνει αμέσως τα χαρτιά μας στον Δοαταπ και απο εκεί και πέρα δεν έχουν καμία εμπλοκή. Εγώ θα πρότεινα αρχικά ο κάθε ένας να στείλει προσωπικό μειλ σε όλους τους καθηγητές του έτσι ώστε να βαθμολογηθούν γρήγορα τα γραπτά μας και μετά να απευθυνθούμε στο πανεπιστήμιο
Πώς είναι δυνατόν 2 μήνες; Αφού τον Ιούνιο έχουν ορκωμοσία!!!