0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εγώ σαν θεματικές βλέπω ξεκάθαρες 1) Τις δεξιότητες του επιτυχημένου διευθυντή, 2) Τη συμβολή του διευθυντή στην επαγγελματική βελτίωση των εκπαιδευτικών. Είναι δηλαδή τα ερευνητικά ερωτήματα ουσιαστικά. Και η καθεμιά από αυτές έχει πολλές υποθεματικές. Μετά σαν 3η θα μπορούσαμε να πούμε τη φιλοσοφία του διευθυντή για την εκπαίδευση και σαν 4η τους παράγοντες του επιτυχημένου σχολείου; (μικρές). Τι λες εσύ;
δεν μπορεις να καταθεσεις τιποτα χωρις την αναγνωριση απο δοαταπ, και ο φακελος σου για να προχωρησει στον δοαταπ πρεπει να εχει και τα χαρτια που θα στειλει το πανεπιστημιο, τα ιδια μας εκαναν κ εμας που τελιωσαμε ιανουαριο, το πανεπιστημιο ειναι απαραδεκτο και αργει πολυ να στειλει χαρτια.τα δικα μας τα εστειλε απριλιο!!!!την αναγνωριση την πηρα αρχες ιουνιου
Πίπες...το Πανεπιστήμιο είναι ένα μπουρδέλο και μισό και έχω αηδιάσει με όλα αυτά που γίνονται. Μου έστειλε ο Κουρμπέτης απάντηση και μου είπε ότι είναι ευθύνη του εκάστοτε Πανεπιστημίου να στείλει αίτηση στο ΙΕΠ και όχι το ΙΕΠ στο Πανεπιστήμιο. Οπότε για άλλη μια φορά η Κύπρος μας κοροιδεύει. Επιπλέον μου είπε ότι χωρίς αναγνώριση του ΔΟΑΤΑΠ δεν γίνεται τίποτα. Άρα μόνο με τον δικηγόρο υπάρχει πιθανότητα, αλλά και πάλι θα πρέπει να εστιάσουμε και στην άμεση αποστολή αλλά και στη γρήγορη αναγνώριση απο τον ΔΟΑΤΑΠ