0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πραγματικά ένα μπέρδεμα!!! Εγώ και για το πρώτο έτσι σκέφτομαι να το κάνω... Δηλαδή για το πρώτο ερευνητικό ερώτημα έχεςις και άλλες θεματικές (και υποθεματικέςς) πέρα από τις δεξιότητες τυο επιτυχημένου διευθυντή;;;
ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΜΑΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΙΝΑΚΕΣ: Συνάδερφοι τα πράγματα είναι σκούρα αν δεν το έχετε κατανοήσει. Πήγαμε στο Δοαταπ και βλέπουμε ότι δεν πρόκειται να αναγνωριστούν οι τίτλοι μας σε μια βδομάδα. Ακόμα αναγνωρίζουν τις Ιταλίας που ήρθαν στο ΔΟΑΤΑΠ στα μέσα Ιουνίου και μετά έπονται της
Παιδιά καλησπέρα! Έβγαλε κανείς άκρη για το σεμινάριο 2?? αν μπορούμε να βάλουμε ως θεματικές τις δεξιότητες και τον τρόπο επαγγελματικής βελτίωσης των εκπαιδευτικών?
HELP!593 σεμινάριο 3 ακροατηριο 19, ;έχω μπερδευτεί στην τελική εργασία στο 2β που πρέπει να κατασκευάσουμε τον πινακα σε APA
Καλησπέρα παιδιά!Όσοι καταθέσατε φέτος τα χαρτιά σας στην Πρωτοβάθμια/Δευτεροβάθμια για ένταξη στους πίνακες ειδικής αγωγής χρειάστηκε να επικυρώσετε κάτι στο δικηγόρο; Τι δικαιολογητικά καταθέσατε;
καλησπερα και απο μενα..Εγω τα απεστειλα ηλεκτρονικα στην διευθυνση της πρωτοβαθμιας της περιοχης μου και δεν μου ζητησαν καποια επικυρωση..το πτυχιο..τη βαθμολογια..την αναγνωριση και το προγραμμα σπουδων
καλημέρα... κατάφερε κανείς από τους παλιούς να κάνει αίτηση στο ΟΠΣΥΔ για ειδική αγωγή σήμερα?