0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
καλημέρα... κατάφερε κανείς από τους παλιούς να κάνει αίτηση στο ΟΠΣΥΔ για ειδική αγωγή σήμερα?
μπορει να ανεβασει μηπως καποιος λινκ για τηλεδιασκεψη απο το σεμιναριο 2 με καθηγητη εκτος της χαραλαμπους; δεν καταλαβα τιποτα
ανοιξε το συστημα πριν λίγο!
Πραγματικά κι εγω απο την Χαραλαμπους δεν καταλαβα τιποτα. Καποια δεν τα απαντησε κιολας. ΑΝ υπαρχει λινκ απο αλλο καθηγητη θα βοηθουσε πολύ. Επισης αν καποιος ολοκληρωσε την εργασια και μπορει να γραψει τις θεματικες που επελεξε επισης θα βοηθουσε.
το μεταπτυχιακό βγαίνει μόνο στο ΦΑΚΕΛΟΣ/Προσόντα Ειδικής Αγωγής?
Καλησπερα, εχει να μου προτείνει κάποιος κάποιο εύκολο μαθημα απο την
Μαριέτα καλησπέρα. Γνωρίζω μόνο το 504 από
Εγώ έχω την Αγγελίδου και μας τα εξήγησε πολύ καλά.Θα προσπαθήσω αργότερα να ανεβάσω το link της τηλεδιάσκεψης.Οι θεματικές που έβγαλα είναι1.Δεξιότητες επιτυχημένου διευθυντη2.Πως ο διευθυντής συμβάλλει στην βελτίωση των εκπαιδευτικων3.Προηγούμενη εμπειρια διευθυντή και πως τον βοήθησεΕπέλεξα να αναλύσω την πρώτη.Νομίζω έχει πιο πολλά να γράψειςΕλπίζω να βοήθησα κάπως...
Καλησπέρα παιδιά! Μπορείτε να μου πείτε την άποψή σας για το μάθημα EDUC-527DL Ανάπτυξη και Παθολογία της Γλώσσας σε Παιδιά με Ειδικές Εκπαιδευτικές Ανάγκες; Ποιό είναι καλύτερο από πλευράς ενδιαφέροντος και ευκολίας, το ΕDUC-527DL ή το EDUC-526DL Διδασκαλία Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες;