0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
....ενδεχομενα μια τετοια ρυθμιση να θεωρουνταν προαπαιτουμενο για μια ακομη ρυθμιση για τα παιδια που τελειωνουν το Σεπτεμβρη κ.ο.κ.....κριμα για τους συναδ;ελφους, αλλα ο δοαταπ δεν τα κανει αυτα και κατα τη γνωμη μου ευτυχως.......
Ρε παιδια σορυ κιολας, αλλά γτ οι του Μαίου δεν ξεκινούσατε ενα τετράμηνο νωρίτερα να είχατε τελειώσει Γενάρη?? ο ΔΟΑΤΑΠ φταίει? Σε μας του Ιανουαρίου έκαναν 4 μήνες να μας τα στείλουν, εσείς θέλατε σε 1-2 μήνες να τα πάρετε?
Παιδιά τις προηγούμενες χρονιές όσοι τελείωναν Μαιο προλάβαιναν τις αιτήσεις?Ξέρει κανένας?
Καλημέρα συνάδελφοι! Μπορεί να με ενημερώσει κάποιος αν τα μαθήματα 523(Ψυχομετρία) και 623(Ψυχοπαθολογία) μπορώ να τα πάρω μαζί τον χειμώνα, από άποψη απαιτήσεων και δυσκολίας;Μπορείτε να μου γράψετε εδώ ή σε προσωπικό μήνυμα τί εργασίες περιλαμβάνουν;
Το 523 είναι εύκολο μάθημα. Έχει μια εργασία και κάτι μικρά quiz. Οι εξετάσεις στο τέλος είναι πολλαπλής και υπάρχει και μία ανάπτυξης. Για να γράψεις πρέπει απλά να μάθεις απ' έξω όλες τις σημειώσεις. Το βιβλίο δεν χρειάζεται μην το αγοράσεις. Κατά την γνώμη μου να το πάρεις καθώς είναι ένα μάθημα που κατά τη διάρκεια του εξαμήνου δεν θα σε απασχολήσει ιδιαίτερα.Για το 623 δεν ξέρω να σου πω και εγώ περιμένω μήπως απαντήσει κάποιος!!!!!
Σε ευχαριστώ πολύ Marieta90! Περιμένουμε λοιπόν να δούμε γνώμες συμφοιτητών που έχουν πάρει παλιότερα το 623.
ευχαριστουμε! μηπως ξερεις πληροφοριες για κανενα αλλο του d τομεα? το 529 αυτισμος ή το το 624 δυσλεξια ?