0 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ευχαριστουμε! μηπως ξερεις πληροφοριες για κανενα αλλο του d τομεα? το 529 αυτισμος ή το το 624 δυσλεξια ?
Εμείς, που τον είχα στο προηγούμενο εξάμηνο, έτσι το κάναμε.
Ετσι ειπε στην τηλεδιασκαψη αλλα λεω μηπωσ δεν καταλαβα καλα...σ ευχαριστω!!
Ρε παιδια σορυ κιολας, αλλά γτ οι του Μαίου δεν ξεκινούσατε ενα τετράμηνο νωρίτερα να είχατε τελειώσει Γενάρη?? ο ΔΟΑΤΑΠ φταίει? Σε μας του Ιανουαρίου έκαναν 4 μήνες να μας τα στείλουν, εσείς θέλατε σε 1-2 μήνες να τα πάρετε?
Κοίτα, δεν ξέρω για τα παιδιά που ολοκληρώνουν φέτος τον Μάιο. Μπορώ να σου μιλήσω για εμένα που θα ολοκληρώσω τον Μάιο του 2017. Όχι, λοιπόν, δε θα μπορέσω να τελειώσω τον Γενάρη, γιατί οικονομικοί λόγοι όχι μόνο με καθυστέρησαν να αιτηθώ τη συμμετοχή μου στο πρόγραμμα 4 μήνες αλλά 4 χρόνια. Συγκεκριμένα από το 2012 που ορκίστηκα. Οπότε δηλώνω συμπαράσταση στα παιδιά φέτος. Όχι μόνο επειδή εξαιρετικά πιθανό να μου συμβεί κι εμένα του χρόνου αλλά επειδή δεν υπάρχουν κεκτημένα για τους αναπληρωτές και μπορεί να μου συμβεί οποιαδήποτε στιγμή σε οποιαδήποτε περίπτωση. Και φυσικά θα αγωνιώ και θα επιδιώκω να μου αναγνωριστεί όσο το δυνατόν πιο γρήγορα το μεταπτυχιακό μου. Απόφυγε να μαλώνεις τα παιδιά του Μαίου επειδή εσύ περίμενες 4 μήνες. Μην ξεχνάς ότι όλοι στο ίδιο καζάνι βράζουμε!
Please S.O.S!!!Μπορεί κάποιος να δώσει πληροφορίες για το 527, Ανάπτυξη και Παθολογία της Γλώσσας σε Παιδιά με Ειδικές Εκπαιδευτικές Ανάγκες??? Μόνο αυτό και το 552 έχουν μείνει, και για το 552 έχω διαβάσει τα χειρότερα. Σας παρακαλώ αν γνωρίζει κάποια/ος κάτι, ας γράψει!
Καλησπέρα! Αν δεν κάνω λάθος, το 626 έχει σαν προαπαιτούμενο το 623 και λογικά δεν μπορείς να τα πάρεις στο ίδιο εξάμηνο. Γενικά, ανοίγουν τμήματα συνέχεια πάντως, οπότε αν το παρακολουθείς καθημερινά, θα βρεις σίγουρα κάτι διαθέσιμο. Ελπίζω να βοήθησα!