0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα. Είμαι καινούριος του χώρου και δεν γνωρίζω πολλά. Όταν λες "Ρώτησα το πανεπιστήμιο" που αναφέρεσαι? ΜΙλάει ο καθένας κάπου συγκεκριμένα ή αρχίζουμε και παίρνουμε τηλέφωνα γενικά και ο ένας μας παραπέμπει στον άλλο και ούτω καθεξής?
Να ρωτήσω κάτι γιατί έχω μπερδευτεί...Ξεκίνησα το μεταπτυχιακό το ρποηγούμε εξάμηνο όπου είχα 3μαθήατα+1σεμινάριοΣ αυτό το εξάμηνο έχω 1μάθημα+2σεμινάρια.Σύνολο 4μαθήματα+3σεμινάριαΜου απομένουν 5 μαθήματα που μπορώ το ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ να τα τελείωσω σε 2 εξάμηνα;;;
Καλημέρα παιδια!Μου έστειλε ο ακαδημαικός σύμβουλαος μαιλ για την έγκριση των μαθημάτων και λέει ότι πρέπει να δώσουμε την προκαταβολή για το επόμενο τετράμηνο.Απλά αναρωτιέμαι δεν είναι λίγο νωρίς?Ακόμα ήμαστε στη μέση του τετραμήνου?Εσείς τι λέτε δεν είναι λίγο υπερβολικό να τα ζητάνε από τώρα?
Όντως ειναι πολυ νωρις για την προκαταβολη....Ξέρεις αν όντως την δοσουμε τωρα αν θα μας ανοιξουν και τα μαθηματα που επιλεξαμε για το χειμερινο?το ρωταω για θελω να παω τη συμπεριληψη αλλα επειδή δεν γραφει καθηγητή οταν το επιλέγεις θελω να αποφυγω τον Αγγελίδη...[/quoteΑποκλείεται να τα ανοίξουν από τώρα.Μετά την εξεταστική τα άνοιξαν στο προηγούμενο τετράμηνο.
Oτι απορία έχεις επικοινωνείς με τους ακαδημαικούς συμβουλους είτε με e-mail ειτε τηλεφωνικά.
ΠΑΡΕ ΤΟ 523 ΕΥΚΟΛΟ-ΕΓΓΥΗΣΗ. ΛΙΓΕΣ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ POWERPOINT, MIKRA KOYZ ΚΑΙ 1 ΜΙΚΡΗ ΕΡΓΑΣΙΑ, ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΟΛΛΑΠΛΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΚΑΙ 1 ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΤΥΠΟΥ.
Ναι, το έχω υπ' όψιν για το 523 ότι είναι αρκετά εύκολο, όμως αυτό ανήκει στα υποχρεωτικά μαθήματα ενώ εγώ πρέπει να επιλέξω 3 από τα μαθήματα περιορισμένης επιλογής. Μήπως έχεις να προτείνεις κάποιο που δεν είναι ιδιαίτερα απαιτητικό κι από εκείνα;
Καλησπέρα, το 610 που γραφεται με ανοιχτές σημειώσεις χρειαζεται βιβλίο ή αρκουν οι σημειώσεις από την πλατφόρμα??
Ναι, το 526. Εγώ το δήλωσα τώρα. Οοόλοι λένε ότι είναι εύκολο, με πολλή αντιγραφή.