0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
κόστος 6800 αν εχεις βαθμο απο 6,5 κ πάνω 5800κ αριστα 5100στο περιπου το κοστος. αιτησεις ως μεσα σεπτεμβριου. Ένας συνάδελφος πιο πανω αναφέρει ότι η πρωτη δόση ηταν 450. το κοστος αιτησης 55. στειλε ενα mail θα σε ενημερώσουν πλήρως
nikolas μπορεις σε παρακαλώ να μου στειλεις ένα μηνυμα με το διακανονισμό των διδάκτρων, δηλ το ποσό που θα καταθέτεις κάθε μηνα; ευχαριστώ!
Παιδιά καλησπέρα.Το νεό προγραμμα που περιλαμβάνει και πρακτική άσκηση ξέρει κανείς αν αφορά τους νεοεισερχόμενους φοιτητές ή και αυτούς που ήδη φοιτούν. Διότι άκουσα ότι μπορείς να κάνεις μεταφορά. Εννοώντας τι? Να επιλέξεις το νέο πρόγραμμα σπουδών ενώ έχεις ξεκινήσει με το παλιό?
Προσωπικα δε γνωριζω αν γινεται. αλλα γιατι να το κανει κανεις αυτο εφοσον αναγνωριζεται απο ολους τους φορεις χωρις πρακτική; (με εγγραφη πριν τον μαρτιο του 16)για να αποκτησει εμπειριες μεσω της πρακτικής ισως;
Καλησπέρα παιδιά! Γνωρίζει κάποιος πως είναι σαν καθηγητές οι Μορφίδη, Δουνακαρη, Ανδρεου;
Καλημέρα.Θα μπορούσες να μου πεις εντυπώσεις για το 623 και το 626 τώρα που τα έχεις φρέσκα; Μου φαίνονται πολύ ενδιαφέροντα και τα 2 αλλά δεν ξέρω πόσο απαιτητικά είναι και, επιπλέον, τα βιβλία είναι πανάκριβα! Όσον αφορά τώρα στο ερώτημά σου, θα σου πρότεινα το 529 ή το 526 που σε γενικές γραμμές θεωρούνται αρκετά εύκολα μαθήματα. Το 1ο είναι στο στυλ του 521 αλλά με πολύ μικρότερη ύλη και το 2ο έχει μπόλικη αντιγραφή στις δραστηριότητες, στην εργασία και στην τελική εξέταση.Φιλική συμβουλή: Αν επιλέξεις το 529, προσπάθησε να αποφύγεις τον
Είχε κανείς αυτό το τετράμηνο το 610 Μέτρηση και Αξιολόγηση στην Εκπαίδευση; Ας απαντήσει κάποιος σας παρακαλώ να ρωτήσω κάποια πράγματα... Ευχαριστώ.
Γιατί να τον αποφύγει τον
Καλημέρα! Πως σας φάνηκε η αξιολόγηση της εργασίας του Σεμιναρίου 2?