0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πήρε κανείς πάνω από 20/30 στην εργασία του Αγγελιδη στο 621; Να μας πει τι έγραψε γιατί ακόμα δεν έχω καταλαβει τι ακριβώς ήθελε... Στις εξετασεις δηλαδή τι θα βάλει;
Οσον αφορά την κα. Χαραλάμπους, στο φόρουμ μας διευκρίνισε ότι τώρα διορθώνει τις εργασίες μας ( τουλαχιστον στο ακροατηριο μας) και τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν μέσα στις ΕΠΟΜΕΝΕΣ Ε
Καλή αρχή! Από τα μαθήματα που ανέφερες έχω προσωπική εμπειρία μόνο για το 521. Είναι πολύ ενδιαφέρον σαν μάθημα και πολύ καλή αρχή για να ξεκινήσεις το μεταπτυχιακό αφού σε εισάγει σε έννοιες που θα σου χρειαστούν. Έχει εβδομαδιαίες μικρές εργασίες βασισμένες στο θέμα της κάθε ενότητας και από ότι θυμάμαι δύο ατομικές εργασίες οι οποίες δεν είναι ιδιαίτερα απαιτητικές. Στις εξετάσεις μπορούσες να έχεις ανοιχτά τα βιβλία και τις σημειώσεις σου. Απλά ήθελε πολύ γράψιμο!
Καλησπέρα. Να ρωτήσω κάτι. Οι κωδικοί που στέλνουν για το Intranet να δηλώσεις τα μαθήματα είναι οι ίδιοι και για το σύστημα Moodlε ;;
Παίρνεις προσωρινούς κωδικούς και μετά σου στέλνουν τους τελικούς, οι οποίοι είναι και για το moodle.
Καλησπέρα. Οι εξετάσεις του 510 είναι την Κυριακή στις τρεις το μεσημέρι, όχι τη Δευτέρα.
Α, ωραια...!!! Σε ποιο ακροατήριο είσαι;
Να ρωτήσω κάτι. Αν κοπείς σε ένα μάθημα τώρα πότε το ξαναδίνεις?Και πρέπει να ξανακάνω την εργασία και τις ομαδικές?
Σούπερ τα θέματα στο 504?Νομίζω στην επόμενη εξεταστική, σε συνεννόηση με τον καθηγητή, χωρίς να ξανακάνεις εργασίες.
Δηλαδή τον Ιανουάριο? Χάλια τα θέματα στο 504.
Νομίζω ναι. Σου εύχομαι να μη χρειαστεί!
Πίκρα.Θα μου χρειαστεί σίγουρα δυστυχώς.Σε ευχαριστώ.