0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ΚΑΛΟ ΤΕΤΡΑΜΗΝΟ!!!!Μια ερώτηση...Πως γίνεται ο καθορισμός των ομάδων στις ομαδικές εργασίες/???
Καλησπέρα. Ξέρει κανείς αν τα βιβλία για τα μαθήματα 501, 523, 621 χρειάζονται? επίσης δεν εξετάζεται κάποιο με ανοιχτά βιβλία, σωστά?
Το 621 (Παιδαγωγική της Συμπερίληψης) εξετάζεται με ανοιχτά βιβλία και σημειώσεις. Και εγώ το έχω επιλέξει γι' αυτό το τετράμηνο και απ΄ότι μου είπαν το βιβλίο χρειάζεται.
EDUC-504DL Συγκριτική ΠαιδαγωγικήΥπεύθυνη καθηγήτρια: Δρ. Χριστίνα ΧατζησωτηρίουΔιδάσκων: Δρ. Κωνσταντίνος ΜάγοςΜια ερωτηση για οποιον γνωριζει. Ειχα δηλωσει καθηγητη κ. Μαγο. Συμφωνα με τα παραπανω τηλεδιασκεψεις και γενικα ανατροφοδοτηση δινει η κ. Χατζησωτηρίου; Αν ναι μου φαινεται πολύ περιεργο καθως ειχα δηλωσει κατι διαφορετικό.
Το 521 θεωρώ ότι είναι πιο εύκολο συγκριτικά με το 624. Και εγώ περιμένω βαθμολογία για το 510. Ποιον διδάσκοντα είχες;[/quoteΣτο 510 είχα διδάσκουσα την κα Χατζηαχιλλέως .
Οι απόψεις διίστανται! χα χα.Εγώ το πέρασα και με καλό βαθμό 84% χωρίς το βιβλίο.
Όντως...! Μακάρι να τα είχες πει νωρίτερα, γιατί το έχω αγοράσει ήδη! Ξεφυλλίζοντάς το παρατήρησα ότι πράγματι κάθε κεφάλαιο είναι μία έρευνα. Δεν είναι χρήσιμο ούτε για τις δραστηριότητες; Στις εξετάσεις τα θέματα πώς είναι;