0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παιδια καλησπερα, αν γνωριζει καποιος για το μαθημα 525 με τη κα Γαβριηλιδου, ας με ενημερωσει ειτε εδω ειτε εισερχομενα για το μαθημα γενικα (απαιτησεις, δυσκολιες) καθως και για το ζητουμενο της εργασιας, καθως δε καταλαβα εαν ειναι εξ ολοκληρου ομαδικη ή εαν μεσω συζητησης τηα ομαδας γραφει ο καθενας τη δικια του εργασια. Σας ευχαριστω!!!
ΟΣΟΙ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΞΑΜΗΝΟ ΤΟ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΚΑΤΑ
Φαινεται αναλυτικα στο ιντρανετ, εκει που λεει installments.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.ΤΟ ΕΙΔΑ ΣΤΟ INTRANET, ΓΡΑΦΕΙ 31/10/2016 ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΣΟ.ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑ
504 ή 529 θεωρείτε ποιο εύκολο και βατό στο τετράμηνο? Θα με βοηθούσε πολύ η άποψή σας.
Είχα μόνο το 529 και μπορώ να σου πω ότι το θεωρώ από τα πιο εύκολα μαθήματα. Έχει απλές εβδομαδιαίες δραστηριότητες και 2 βιβλιογραφικές εργασίες έκτασης 6 σελίδων, οι οποίες δεν είναι δύσκολες. Έχει μικρή ύλη (2 κεφάλαια μόνο από το βιβλίο του 521 και κάποιες σελίδες από το βιβλίο της Happe, το οποίο είναι μικρό). Έχω δει την ύλη και τις απαιτήσεις του 504 (έχει ομαδικές δραστηριότητες και μια βιβλιογραφική νομίζω 2500 ή 3000 λέξεων) και προσωπικά μου φαίνεται λίγο πιο δύσκολο σαν αντικείμενο. Τώρα, αν κάποιος είχε και τα 2 μαθήματα σίγουρα θα μπορεί να σου δώσει μια πιο σφαιρική άποψη.
Καλησπέρα, εγώ είχα το 525 με την Γαβριηλίδου στο θερινό. Μας είπε πως η ύλη θα αλλάξει για το χειμερινό οπότε δε ξέρω τι ακριβώς άλλαξε αλλά η ομαδική εργασία ήταν μια, 20 σελίδων, όπου συνεργαζόμασταν 4-6 άτομα για να γράψουμε ένα παραμύθι ή διήγημα για την διαφορετικότητα και να κάνουμε και ανάλυση σε αυτό, βασισμένοι στη βιβλιογραφία. Παίρναμε κοινό βαθμό όλοι και ήταν το 20% της βαθμολογίας. Το άλλο 20 ήταν εβδομαδιαίες δραστηριότητες που ήθελε να απαντώνται σε μορφή διαλόγου μεταξύ φοιτητών. Το 60% ήταν οι εξετάσεις που ήταν με ανοιχτά βιβλία και ήταν εξ ολοκλήρου κρίσεως - έμοιαζαν λίγο στις δραστηριότητες.