0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα! Προσπαθώ να κάνω τη δήλωσή μου για το πρώτο εξάμηνο, σήμερα μου έστειλαν τον κωδικό, οπότε δεν έχουν μείνει πολλές επιλογές. Θέλω τη βοήθειά σας και τη γνώμη σας!Με πόσα μαθήματα είναι καλό να ξεκινήσω; Σκέφτομαι να δηλώσω τα 512 και 504.Να τολμήσω να δηλώσω και το 523;
Σ' ευχαριστω πολυ για την απαντηση. Οσο αφορα στις δραστηριοτητες, θα βαθμολογηθουμε και για την ορθοτητα οσων γραφουμε ή η συμμετοχη και ο διαλογος?
Καλησπέρα, εξαρτάται αν δουλεύεις ή όχι. Αν δε δουλεύεις μπορείς καλύτερα να πάρεις 3 μαθήματα για να τελειώνεις πιο γρήγορα. Το 523 δεν είναι απαιτητικό μάθημα. Το είχα και εγώ στο πρώτο τετράμηνο μαζί με άλλα 2 μαθήματα και 1 σεμινάριο (που εσείς πλέον δεν έχετε). Έχει εβδομαδιαία κουίζ που δε βαθμολογούνται και μια εργασία, όχι ιδιαίτερα δύσκολη. Γενικά, δε χρειάζεται πολλή ενασχόληση μέσα στο τετράμηνο. Θέλει, όμως, λίγο περισσότερο διάβασμα στις εξετάσεις. Επίσης, οι σημειώσεις σε καλύπτουν και το βιβλίο δε χρειάζεται. Συνήθως το λένε και οι ίδιοι οι διδάσκοντες. Αν πάλι δε διαθέτεις αρκετό χρόνο, πάρε καλύτερα 2 για αρχή.
Πολιτεία ή Πρωτοπορία ψάξε! πολύ πιο φθηνά!!
Για το βιβλίο του 521, ποιο συμφέρει οικονομικά, να το πάρεις απ' τον Ιανό ή απ' την
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ!ΜΗΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ MOODLE ΣΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ''ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΜΟΥ'' ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΑ
Καλησπέρα! Δε γνωρίζω να σου απαντήσω στην πρώτη ερώτηση, καλύτερα να επικοινωνήσεις με το πανεπιστήμιο. Όσο για την επιλογή των μαθημάτων σου πιστεύω ότι είναι καλό να πάρεις ένα μάθημα έρευνας (όπως και έκανες με το 512, για το οποίο όμως δε γνωρίζω προσωπικά). Μπορώ όμως να σου πω για τα 521 και 529, τα οποία είχα σε προηγούμενα τετράμηνα. Το καλό με αυτά τα 2 είναι ότι έχουν το ίδιο βιβλίο. Πιο συγκεκριμένα, η ύλη του 529 είναι 2 κεφάλαια από την ύλη του 521 συν κάποιες σελίδες από το βιβλίο της Happe, το οποίο είναι μικρό.