0 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα! Γνωρίζει κανείς αν μπορώ να ζητήσω δυο μαθήματα του μεταπτυχιακού να εξεταστούν Σ/Κ και όχι Παρασκευή ή Δευτέρα γιατί λόγω δουλειάς δεν θα μπορώ να παρευρεθώ;;;;
Είχα κάνει και εγώ την ιδια ερωτηση. Δεν γίνεται να αλλάξει το πρόγραμμα. Οι εξετάσεις είναι ΠΣΚ και οι ώρες είναι από πρωί εως απόγευμα. Όμως το καλό ειναι οτι το προγραμμα βγαινει ενα μηνα πριν αρα μπορεις να εχεις ενημερωσει στη δουλεια σου και επιπλεον σου δινουν και βεβαιωση που αποδεικνυει οτι ησουν εκει ωστε να τη δωσεις στη δουλεια σου για επιβεβαιωση.
Παιδιά καλησπέρα! Στο μάθημα 510 μπορεί να με βοηθήσει κάποιος να καταλάβω τι μορφή και έκταση πρέπει να έχει η εργασία 2Α της δεύτερης ενότητας; Πρεπει να χρησιμοποιηθεί και βιβλιογραφία; Τι παίζει με αυτά τα ερωτηματολόγια; Υπάρχει κάποια πρότυπη εργασία; Οι οδηγίες δεν είναι πολύ συγκεκριμένες θεωρώ..
Καλησπέρα! Υπάρχει κάποιος που να έχει πάρει στο παρελθόν συγκριτική εκπαίδευση και να γνωρίζει σε ποια μορφή κράτους ανήκει η Ελλάδα; (Δημοκρατικό Κράτος, Φιλελεύθερο Κράτος, Πλουραλιστικό Κράτος) Είναι δραστηριότητα στα πλαίσια μιας ενότητας.
Σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες! Όταν τελικώς ολοκληρωθεί η έρευνα καταγράφω απλώς τα αποτελέσματα με σύντομο σχολιασμό;