0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παιδιά χρειάζομαι βοήθεια για το μαθημα Ψυχοπαθολογία του Παιδιου. Σκοπεύω να κάνω την εργασίαμε την βιβλιογραφική ανασκόπηση και δεν έχω ιδεά πως να την κάνω. Θα μπορούσε να με βοηθήσει κάποιος/α ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Στο μάθημα αυτό, την Ψυχοπαθολογία, το βιβλίο είναι απαραίτητο να αγοραστεί;
Καλησπέρα,Έίμαι νέο μέλος και αναπληρώτρια πε04 τα τελευταία δυο χρόνια (δεν έχω προσληφθεί για φέτος) και σκέφτομαι να κάνω αίτηση για το μεταπτυχιακό ειδικής αγωγής στη Λευκωσία. Θα μπορούσε κάποιος/α που το κάνει τώρα ή το έχει τελειώσει, να μου πει πόσο απαιτητικό είναι;Το ρωτάω γιατί πέρυσι είχα την κατεύθυνση σε όλα τα θετικά της τρίτης λυκείου (και όχι μόνο) και ο ελεύθερος χρόνος μου ήταν ανύπαρκτος λόγω διαβάσματος. Σκέφτομαι λοιπόν, σε περίπτωση που με καλέσουν φέτος και έχω την ίδια τύχη με πέρυσι, αν το μεταπτυχιακό είναι πολύ απαιτητικό θα μπορώ άραγε να ανταπεξέλθω... Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Η αλήθεια είναι πως δυστυχώς δεν γνωρίζω a priori αν και που θα με στείλουν, οπότε είναι ρίσκο....Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση! Τουλάχιστον τώρα ξέρω πως δ συνδυάζονται εύκολα...