0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
το 501 το ειχα σε αυτο το εξαμηνο..εχει εβδομαδιαιες εργασιες και 3 ομαδικες.. Ειναι ενδιαφερον ομως ως μαθημα.. Και οι ασκησεις δεν ειναι δυσκολες.. Για τα υπολοιπα δεν ξερω..
Το 501 το είχα επιλέξει κι εγώ για αυτό το εξάμηνο, αλλά το άφησα επειδή μου φάνηκε πως θέλει συνεχή ενασχόληση και ο χρόνος μου ήταν περιορισμένος εξαιτίας των άλλων 2 μαθημάτων και της δουλειάς. Όμως πράγματι μου φαίνεται ότι είναι το πιο ενδιαφέρον συγκριτικά με τα υπόλοιπα..Θα μπορούσες να μου πεις πώς σου φάνηκαν οι ομαδικές εργασίες (αν σε δυσκόλεψαν, τι θέμα είχαν κ.λπ.) κι αν θα πρότεινες τον διδάσκοντα που είχες;
Ηταν ευκολες σχετικα.. δεν ηταν απαιτητικες απλα βασιζοσουν στη βιβλιογραφια του μαθηματος. Ας πουμε η μια εργασια μας ζητουσε: Ποια η σχέση της αγκυροβολημένης διδασκαλίας με την εγκαθιδρυμένη μάθηση; Σου δινει υλικο ο καθηγητης και μαζι με τις σημειωσεις φτιαχνεις το κειμενο. Δεν ειναι πολυ μεγαλα τα κειμενα που ζηταει περιπου 300 λεξεις ηταν στη συγκεκριμενη. Τωρα ειχα αλλη μια ομαδικη με τα ιδια ατομα κ ηταν στις 3000 λεξεις όπου προτείνουμε λύσεις σε ένα παιδί που έχει μαθησιακες δυσκολιες. Οι ατομικες δεν εχουν οριο λεξεων.. Το μαθημα τ παρακολουθησα με την Στυλιανου. Πολυ καλή μου φαινεται!Κ σου λυνει τις αποριες που εχεις αμεσα!
Καλησπέρα κι από 'μένα.Από τα μαθήματα
Εγώ θα σου πρότεινα το 504 με Μάγο.
Δεν ξέρω με τι ακριβώς σχετίζεται το 504 και νομίζω είχα διαβάσει κάτι για ομαδικές εργασίες στο συγκεκριμένο μάθημα, όμως δεν θυμάμαι λεπτομέρειες.Μπορείς να μου πεις ποιες είναι η απαιτήσεις του;
αναμεσα σε 526Διδασκαλία Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες στο Συνηθισμένο Σχολείο , 552 Εφαρμογές της Τεχνολογίας στην Ειδική Εκπαίδευση, 623Ψυχοπαθολογία του Παιδιού και 626Συναισθηματικά και Συμπεριφορικά Προβλήματα τι να επιλεξω;;;
Έχετε πρόσβαση στη βιβλιοθήκη?
SOS υπάρχει κάποιος με εργασία στο 526 με αντικείμενο Μαθηματικά ή άλλο μάθημα θετικών επιστημών, γιατί τα παραδείγματα που έχουν δοθεί και του βιβλίου είναι για φιλολογικά μαθήματα.
Καλησπέρα,υπάρχει κανείς που να έχει το μάθημα EDUG-610 Μέτρηση και αξιολόγηση στην εκπαίδευση?Ευχαριστώ.