0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
για την Λυπουρλη εχω ακουσει πολυ καλα λογια και για την βαθμολογια της κρατησε την , θα ρωτησω και για
Έλα die σε ευχαριστώ πάρα πολύ! Εγώ έψαξα δεξιά αριστερά αλλά δεν είχα βρει τίποτα από σχόλια. Να'σαι καλά! Είχα σκοπό να πάρω το 626 με τις στρατηγικές διαχείρισης συμπεριφορικών κ συναισθηματικών προβλημάτων αντί του 526 αλλά είδα μόνο ξένη βιβλιογραφία και δίστασα παρόλο που μου ακούγεται να'χει ενδιαφέρον. Το 526 το πήρα γιατί όλοι έλεγαν ότι είναι σίγουροι βαθμοί αλλιώς μου ακούγεται τελείως βαρετό. Δεν το πολυπροτείνεις ε;
Καλημέρα, θα ήθελα να ρωτήσω πληροφορίες γι αυτό το μεταπτυχιακό. Πόσο απαιτητικό είναι?Τα μαθήματα έχουν υποχρεωτικές εργασίες για να μπορέσεις να δώσεις εξετάσεις? Οι εξετάσεις είναι με κλειστές σημειώσεις? Χρειάζεται αποστήθιση? Επίσης διαβάζω σε σχόλια για τον ακαδημαϊκό σύμβουλο, έχει κάθε φοιτητής κάποιον στον οποίο μπορεί ν απευθύνεται για δηλώσεις μαθημάτων?Οι αιτήσεις λήγουν την επόμενη εβδομάδα και σκεφτομαι αν θα μπορω ν ανταπεξελθω, εφόσον δουλεύω αρκετες ώρες.
Καλημέρα... κάποιος με πληροφορίες για την πρακτική...να ξέρουμε τι μας περιμένει..
Καλημέρα ,μακάρι να γνωρίζει κάποιος, θα ήταν ιδιαιτέρως διαφωτιστικό...πρώτη φορά γίνεται..ρώτησα στο Πανεπιστήμιο το προηγούμενο τετράμηνο και μου ανέφεραν τις γενικότητες που επισημαίνει και το πρόγραμμα σπουδών...συνεπώς και οι ίδιοι στα χαμένα είναι...Το μόνο αξιοσημείωτο είναι ότι έχουν την πρόθεση να πάμε σε σχολείο εγγύτητας μας... Κατά τα άλλα δεν ήξεραν να μου πουν λεπτομέρειες...
Το 526 ισως ειναι πιο βατο απο το 626, αλλα αν στο 626 μπορουσες να παρεις Χατζηχαραλαμπους ηταν αλλιως, λενε οσοι την ειχαν οτι ειναι ισως η καλυτερη καθηγητρια στο μεταπτυχιακο. Τελος παντων μη σε επηρεαζω δεν εχω εμπειρια απο τα συγκεκριμενα μαθηματα μονο σχολια που εχω διαβασει, αλλωστε ολα ειναι σχετικα για αυτο και ανεκτα κατα τον
Δυστυχώς έχουν κλείσει τα ακροατήριά της :/ Είδα το βιβλίο του 526 και ήταν βατό πράγματι αλλά βαρετό και "παλιό". Μόνο η εργασία του πρέπει να είναι το πρόβλημα.
Καλησπέρα, επειδη ειναι κ εμενα απο τα τελευταία μου μαθήματα, και ειμαι σε δίλημμα, ποια σκεφτεσαι να παρεις? Την εργασία που την ειδες? Διοτι εγω ακομα δεν εχω προσβαση στο moodlle και με ενημερωσαν οτι θα εχω απο 25 Σεπτεμβρίου που ξεκινάει το εξάμηνο. Γνωρίζεις ποια ειναι τα περισσότερο βατα (εργασιες, τροπος εξέτασης κτλ) απο τον κύκλο C? (Απο αυτα που εχω γραψει σε λιγα πιο ποστ παραπανω).